MotoGP 2015:

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.436
2.183
113
A jr kakšen primorc na forumu? V katerem lokalu na slo obali se da jutri gledat dirko. Koper Portorož Piran vseeno mi je. Sem na tistih koncih

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Alo kao je bilo na kvalifikacijah ? Kater je bil Lorenzo in kater je bil Rossi. Nisem gledal ker nisem bil doma!

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Lorenzo daleč prvi s rekordom steze, rossi zadni z padcem.

Važn da bo jutr kontra
cheer.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Jaz se samo bojim, da bom predčasno izvedel rezultat, ker dirke ne mislim gledat v živo, bom nekje "na terenu", bi pa pogledal potem, ampak ob vsem medijskem pompu se bojim, da se ne bom mogel izogniti spoilerjem
frown-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.648
6.704
113
pri taščici

Je kdo ze naredil gif ali kaksno drugacno animacijo (ponavljajoci izsek posnetka) kako MM z glavo napade rossija? Pa brez rossijevega kolena potem.
Se mi zdi da se najprej pribliza, potem malo odmakne po "zalet" in bum z glavo. Kot na bikoborbi. Se vidi da je Španec

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Ja pa kdo ti bo verjel ja.
hysterical-1.gif

Potlej si najbolj neuspešen troll v zgodovini alterja, bo treba predlagat titulo.

Alan: Se strinjam, letos se mu je tudi razšlo marsikaj, da se sploh bori za naslov, tko da well played Lorenzo za povratek in tudi današnji krog.
shocked-1.gif

Glede na to, kako se vsak dan usajaš, mi je še kar uspelo
hysterical-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.648
6.704
113
pri taščici
Super, drugi se mi zdi boljši, lahko bi ga se malo skrajšali
wink-1.gif
tako na začetku kot na koncu (brez kolena)
cheer.gif

UnKOpbw.gif

Nazadnje urejeno:

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
wink-1.gif
cheer.gif
Jaz sem ga nardil hehe, iz youtube videa. Tako?
Xwk8LS4.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
bi rad, da jutr Pedrosa zmaga, Lorenza v zadnjem ovinku prehiti MM na drugem mestu, Rossi pa da v zadnjem ovinku pride na šesto mesto.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.648
6.704
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik iMM pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
wink-1.gif
cheer.gif
Jaz sem ga nardil hehe, iz youtube videa. Tako?
Xwk8LS4.gif

To mi delaj, super. Zdaj si ga moram pa spraviti.
A to ga lahko tudi resizam, za podpis tule.
S katerim programom?
5*

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Vidim,da imate že podlago za opravičevanje izgube naslova.Za dotik dveh,sta potrebna dva.In da pa je moral popraviti linijo in ni pričakoval da GA BO NAMERNO IZRINIL vas pa boli [cenzura].In ta dotik ni bil zaradi glave Marqueza ,ampak zaradi NAMERNEGA SVINJSKEGA IZRIVANJA IZ STEZE!!Zakaj cigan premika nazaj glavo in gleda španca???? Mogoče bi mu rad kaj zapel??Skratka usral se je in začel protestirat naj ga spusti naprej
hysterical-1.gif
Naredite še video iz zadnje 2 ali 3 sekunde ko vaš lolek podere motor do balance da zvozi po asfaltu !! Gledate samo v svojo korist in kdor seje ta žanje.Nekdo bo danes požel žalost in razočaranje.

Spodaj si lahko ogledate razlog izgube vodstva in naslova svetovnega prvaka.
cheer.gif

Take svinjarije v moto GP še ni bilo. Eno je dirkanje in grobo nepravilno prehitevanje,drugo pa namerno izrivanje na rob steze.
Prej sem ga imel za šampiona,zdej si je zasral za vse za nazaj.

https://www.youtube.com/watch?v=F3gVcdRe1RU

Nazadnje urejeno: