MotoGP 2015:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Jao se ti da... dej nej ti da ena muco za povohat, ker si zafrustriran še bolj kot sgh. Nič ne spremljaš MotoGP zdaj pa dristaš tuki.

Odpri nek fuc*starter projekt, da ti naberemo za enkrat namočt.
hysterical-1.gif

Me je zanimalo, kateri bo prvi zagrabil. Čestitam
cheer.gif

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.447
809
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Jaz pa mislim, da bo tale zadnja dirka popolnoma korektna (v nasprotju s tem kar vas večina pričakuje) saj so verjetno vsi dirkači z vrha dobili zelo jasna navodila, da se nebi kdo slučajno igral s kakšnimi umazanimi igricami. Vsi se zdaj najbrž tudi že zavedajo, da je na kocki celo cel ugled Moto GP-ja. Po mojem bo to najbolj gledana dirka zadnjih let, zato se sleheren dirkač zaveda odgovornosti, ki jo nosi tako do organizacije, sponzorjev kot tudi do oboževalcev in seveda do sebe. Osebno sem fan VR-ja ampak mislim, da tukaj glede na situacijo realno nima šans, saj so (odmislimo karakter posameznikov) vsi na čelu moto četice pač tudi zelo dobri dirkači. VR rabi čudež. Fact.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.112
5.033
113
Nuku`Alofa
Upam da imaš prav kar se tiče poštenosti dirke. Ima pa v tem primeru Rossi dva zaveznika - tako Pedrosa kot MM sta lahko hitrejša od Lorenza, Rossi pa lahko pride do šestega mesta, kar mu v tem primeru zadostuje.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Se strinjam, da bo skor nemogoča, tudi progra ne služi Rossiju, ker so izredno majhne razlike med prvimi 10timi. V Valenciji se veliko testira in v nedeljo ne bo takih s sfaljenimi izbirami gum ali pa slabo nastavljenim motorjem.

Markez bo šel pa do konca s tem svojim sranjem, za izgubit nima nič, bolje pa da se plan razide, kot pa da si je naredil škodo in Rossi še vedno postane prvak. Bo samo veliko manj očiten, Lorenza še prehiti parkrat, da zgleda kot battle pa je, ni treba zabremzat pred ciljem.

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Jaz mislim da bo Lorenzu motor crknu...ni hudič da je kak mehanik od Lorenza mel poster od Rossija v sobi.
grims-1.gif
Pa tudi Jarvis mi deluje da Jokavega ne prenaša najbolje....epsko bi bilo, izraz obraza Vekavega bi bil epski.....

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Mater kako hiter bi bil šele Lorenzo, če bi imel jajca...
Da vidim kdo bo prvi skočil : )
Je pa očitno zelo spolzek asfalt...
hysterical-1.gif

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
V bistvu nič posebno nepričakovanega. Mogoče še bolje za Rossija. Na konc se bo izkazalo, da Lorenzo niti nebi rabil srat po morebitnem letošnjem naslovu.
Sam nebi limal po tleh valajočih se smajlijev, da se ti ne bodo jutri odbili v glavo. Lorenzo že ma jajca dirkat, nima pa jajc v direkten dvoboj z Rossijem.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
V bistvu nič posebno nepričakovanega. Mogoče še bolje za Rossija. Na konc se bo izkazalo, da Lorenzo niti nebi rabil srat po morebitnem letošnjem naslovu.
Sam nebi limal po tleh valajočih se smajlijev, da se ti ne bodo jutri odbili v glavo. Lorenzo že ma jajca dirkat, nima pa jajc v direkten dvoboj z Rossijem.

Težko se mi nekaj odbije, za kar mi dol visi
wink-1.gif

Če bo Rossi bo pa Rossi, kapo dol. Bi bilo pa zanimivo brat 5 strani butthurt fanov
hysterical-1.gif

Alan

Fizikalc
22. jul 2007
2.031
19
38
42
Ljubljana
Evo moja realna ocena, če jutri Lorenzo poowna dirko si pač zasluži biti prvak ker bo imel 7 zmag. Kot človek mi je pa pač cmerav in pičkica.
Sem navijač Rossija od kar vozi ker ima karizmo in seveda si potihem želim jutri čudeža ampak na fer način!
Go Vale 46!!!

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:

wink-1.gif

Če bo Rossi bo pa Rossi, kapo dol. Bi bilo pa zanimivo brat 5 strani butthurt fanov
hysterical-1.gif

Težko ti visi dol za nekaj, o čemer naklepaš fakload postov.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Evo moja realna ocena, če jutri Lorenzo poowna dirko si pač zasluži biti prvak ker bo imel 7 zmag. Kot človek mi je pa pač cmerav in pičkica.
Sem navijač Rossija od kar vozi ker ima karizmo in seveda si potihem želim jutri čudeža ampak na fer način!
Go Vale 46!!!
Ja, se strinjam, sam bo vedno grenak priokus zraven. Vedno bo nek "če bi" vmes pri tem naslovu. Kdo ve, kako bi se končala Malezija, mam lep filing, da bi bil Rossi pred Lorenzom, oziroma bi bil za njim po enem hudem epskem dvoboju in bi se odločalo v Valenciji v popolnoma drugi luči. Če Rossiju rata, bo Lorenzo za vedno pač pičkica, če mu ne bo pač Lorenzo prvak z večnim če, Rossi pa v vsakem primeru ena največjih legend tega športa.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:

wink-1.gif

hysterical-1.gif

Težko ti visi dol za nekaj, o čemer naklepaš fakload postov.

Trollanje je občasno zelo zabavna pogruntavščina
evil.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ja pa kdo ti bo verjel ja.
hysterical-1.gif

Potlej si najbolj neuspešen troll v zgodovini alterja, bo treba predlagat titulo.

Alan: Se strinjam, letos se mu je tudi razšlo marsikaj, da se sploh bori za naslov, tko da well played Lorenzo za povratek in tudi današnji krog.
shocked-1.gif