MotoGP 2015:

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Španski dirkač se bori za prvenstvo, španec iz druge ekipe mu pomaga, vse skupaj pa vodi španska Dorna... let me guess..

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.575
89
48
Od križišča mal naprej na desno
And dorna produced a winner
cheer.gif
not!

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Španski dirkač se bori za prvenstvo, španec iz druge ekipe mu pomaga, vse skupaj pa vodi španska Dorna... let me guess..

Prokleti španci,zdej pa italjan ne mora zmagat
cry12bpy.gif

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.438
2.165
113
Mogoče niti ni tako slabo, da štarta iz začelja, če bi bil v prvi ali drugi vrsti, se zna zgoditi da bi prišlo do kakšnega ½incidenta½. Na štartu pride do 10 mesta, potem do konca dirke do 4, edino Lorenzo ne sme zmagat, mora biti drugi ali tretji. Šanse so še.

Glede na trenutno formo Pedrose in dejstvo da je Pedrosa fer dirkač. Po mojem ni še nič odločeno.
Samo Rossi ima do 4 mesta - 2 x Suzuki, 4 x Ducati, Crutchlow..... težka bo

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:

Prokleti španci,zdej pa italjan ne mora zmagat
cry12bpy.gif
Nič še ni odločeno, razen to, da je Yamaha nabila Hondo. Amen. In da Marc višje od tretjega mesta ne more. Ostalo je še odprto, tudi trije v igri za četro mesto.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Mogoče niti ni tako slabo, da štarta iz začelja, če bi bil v prvi ali drugi vrsti, se zna zgoditi da bi prišlo do kakšnega ½incidenta½. Na štartu pride do 10 mesta, potem do konca dirke do 4, edino Lorenzo ne sme zmagat, mora biti drugi ali tretji. Šanse so še.

Glede na trenutno formo Pedrose in dejstvo da je Pedrosa fer dirkač. Po mojem ni še nič odločeno.
Samo Rossi ima do 4 mesta - 2 x Suzuki, 4 x Ducati, Crutchlow..... težka bo

Ni panike,bo pa Lorenzo zmagal!
nahrung002.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.345
765
113
Lorenzo ne potrebuje zmage. Potrebuje v prvi vrsti končati dirko in pri tem osvojiti 7 točk več od Rossija. Če predpostavimo, da bosta spredaj obe Hondi (verjetno se Lorenzo ne bo preveč boril in tvegal padec, ko ima Rossija čisto zadaj), lahko Rossi pride do 7. mesta, pa bo Lorenzo še prvak. Do kam pa bo sposoben pripeljati bomo pa videli.

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.122
5.040
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik kaps pravi:
ni prišlo do brce/kolena dejte si nekateri že v glavo
Nisem si jaz izmislil videa. Je pa jasno videti, da je cigan naslonil glavo Rossiju na koleno in da je ta odreagiral SAMO s kolenom

nik88

Pripravnik
28. maj 2015
231
0
16
Lahko se zgodi da v Valenciji Rossi sploh ne bo hotel dirkati, prav tako se lahko zgodi da ga bodo zadaj levaki v prvem krogu spuščali naprej....ali pa se še kdo zaleti vanj..vse je mogoče. Obeta se zanimiv zaključek.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
Ja užaljene babe se naj zdaj še gre ja....živcu so mu popustili, naj prizna.

Če bi lepo ostal z marcom, in ga v zadnjem ovinku prehitel, bi bil lepo 3. V valenciji pa ostal na 4. mestu, pa bi bilo to to, ampak očitno ni mogel razmišljati z trezno glavo in se spustil sprovocirati.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.438
2.165
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ja užaljene babe se naj zdaj še gre ja....živcu so mu popustili, naj prizna.

Če bi lepo ostal z marcom, in ga v zadnjem ovinku prehitel, bi bil lepo 3. V valenciji pa ostal na 4. mestu, pa bi bilo to to, ampak očitno ni mogel razmišljati z trezno glavo in se spustil sprovocirati.

Pustil se je sprovocirat ja, ker ga je mulc namerno bremzal. Spustil je Lorenza naprej in namerno bremzal Rossija, normalno da so mu počl živci.
Če bi mulc vozil kot je normalno na dirkah, ne bi bilo nobene težave.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
To nima veze, a če ti prideš v vrtec (upam da jih šteješ preko 30) in te otroci provocirajo, jih boš kar začel brcat?

Saj se pa ja spodobi neko odraslo početje od edinega, ki je odrasel v tem cirkusu, oz bi naj bil?