Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Čaki kaj je že bil Rossi neki pameten na tiskovni četrtek
http://www.autosport.com/news/report.php/id/121447 ti mal pomagam
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Čaki kaj je že bil Rossi neki pameten na tiskovni četrtek
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Španski dirkač se bori za prvenstvo, španec iz druge ekipe mu pomaga, vse skupaj pa vodi španska Dorna... let me guess..
Nič še ni odločeno, razen to, da je Yamaha nabila Hondo. Amen. In da Marc višje od tretjega mesta ne more. Ostalo je še odprto, tudi trije v igri za četro mesto.Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Španski dirkač se bori za prvenstvo, španec iz druge ekipe mu pomaga, vse skupaj pa vodi španska Dorna... let me guess..
Prokleti španci,zdej pa italjan ne mora zmagat
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Mogoče niti ni tako slabo, da štarta iz začelja, če bi bil v prvi ali drugi vrsti, se zna zgoditi da bi prišlo do kakšnega ½incidenta½. Na štartu pride do 10 mesta, potem do konca dirke do 4, edino Lorenzo ne sme zmagat, mora biti drugi ali tretji. Šanse so še.
Glede na trenutno formo Pedrose in dejstvo da je Pedrosa fer dirkač. Po mojem ni še nič odločeno.
Samo Rossi ima do 4 mesta - 2 x Suzuki, 4 x Ducati, Crutchlow..... težka bo
Nisem si jaz izmislil videa. Je pa jasno videti, da je cigan naslonil glavo Rossiju na koleno in da je ta odreagiral SAMO s kolenomCitat:
Uporabnik kaps pravi:
ni prišlo do brce/kolena dejte si nekateri že v glavo
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Pomaga mu lahko še dež.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Ja užaljene babe se naj zdaj še gre ja....živcu so mu popustili, naj prizna.
Če bi lepo ostal z marcom, in ga v zadnjem ovinku prehitel, bi bil lepo 3. V valenciji pa ostal na 4. mestu, pa bi bilo to to, ampak očitno ni mogel razmišljati z trezno glavo in se spustil sprovocirati.