MotoGP 2015:

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Ne razumem kako nekateri ljudje niso sposobni toliko bit objektivni da bi še pri tako jasni stvari rekli da je pač Rossi tokrat storil hudo napako. Pa sem velik njegov navijač, ampak bodimo realni no.

Nazadnje urejeno:

shootek

Fizikalc
3. sep 2007
902
91
28
select 1 from dual;
No pa imamo novega svetovnega prvaka... Dorna+Španija.

Mislim da bo Rossi zaključil kariero, jaz pa spremljanje motoGP.

Pa še moje videnje današnjega incidenta... Oba sta delala sranje in bi bilo najbolj fer da vse skupaj označijo za dirkaški incident in pustijo da se svetovno prvenstvo odloči na zadnji dirki.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.521
1.231
113
Citat:
Uporabnik nik88 pravi:
Tule si poglejte uradni video od MotoGp v HD in nastavite 0.25 hitrost predvajanja:

https://www.youtube.com/watch?v=_2DiV26-jqs

Lepo se vidi da se je Marc naslonil na Rossija, Rossi pa je moral rukniti Marca, sicer bi v ovinku oba padla.

prav čakal ga je da mu je zraven prišel potem pa BUM!

Zanimivo zanimivo
grin1.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik nik88 pravi:
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Potem se pa loleki poglejte posnetek iz zraka,kjer se vidi da je cigan upočasnil in brcnil !!

https://www.youtube.com/watch?v=B9DzIaTgz04

Ja, se vidi da ga je. Kot se tudi vidi da ga je Marc pred tem butnil Rossija. Torej Marc lahko udarja v Rosija, obratno pa ne ali kako zdaj?

Ni prav da je Rossi reagiral kot je. Še manj je pa prav da je Marc hotel butniti Rosija. Ampak če te nekdo hoče fizično izločiti iz dirke, pač ne moreš ostati kar brezbrižen.

Bomo videli (če) kako kazen bosta dobila Marc in/ali Rossi.

Aha torej cigan ga je z upočasnjeno vožnjo spravil na rob zunanje steze in Markez mora VEN iz steze in NIMA pravice se dotaknit cigana,ker mu je bil zadnji možen naklon,da ostane na stezi !??

Folk dejte razumet da ga je cigan ZRINIL Z STEZE !
Matr nekdo bo enga na gobec,pol boste rekli,sej je je on z glavo dotaknil moje roke
stupid-1.gif

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Če bi za vsakič ko napišeš cigan popili en štamperle, bi se že zdavnaj nehali sekirati:)

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Rossiju prepoved dirke oduzem današnjih točk in tako lahko v ciganskem slogu zaključi kariero!

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Najbolji pravi:
Sgh: cigan si lahko samo ti, me prav zanima iz katerga zabjeka.

Kaj zdej jokcate,vsi ste videli,da je UPOČASNIL 2X POGLEDAL NAZAJ !!
Pa nebi žalil cigane,ker nisem imel slabe izkušnje z njim,se oproščam vsem ciganom,ker ta manever in laganje v uradni izjavi je nižje od dostojanstva človeka!

Halo o pove da ga je odneslo iz ovinka! Aja in vmes imaš še čas gledati kje je konkurent?
Kakšni kekci ste,da verjameti takemu lažnivcu
confused-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.042
1.262
113
42
Citat:
Uporabnik musicfreak pravi:
Ne razumem kako nekateri ljudje niso sposobni toliko bit objektivni da bi še pri tako jasni stvari rekli da je pač Rossi tokrat storil hudo napako. Pa sem velik njegov navijač, ampak bodimo realni no.

Fanboyi pač. Kot pri Schumacherju.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Saj ne vem kje si prebral, da mu verjamemo da ga je odeslo. To da je nalašč upočasnil vemo vsi...

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Saj ne vem kje si prebral, da mu verjamemo da ga je odeslo. To da je nalašč upočasnil vemo vsi...

Prva izjava spodaj ko je parkiral motor in tudi rekel,da baje je potem nekdo padel
smirk-1.gif