Moški, kakšne kriterije imate za ženske

AIter

Pripravnik
9. dec 2010
284
0
16
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
ali smo za posteljo ali za "long term relationship",

za v postlo alpa za dolgo, parmesecno, razmerje:
punca mora bit blond, tu mislim na barvo las, lahk je tut pofarbana

recimo pri Urski Cepin bi reko, to je to
cheer.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Se celo strinjam s teboj, sami neki stereotipi, vprašanje je pa, kaj imajo res doma.
smirk-1.gif

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Aja, noben ni omenil nič konkretnega. Same neke lastnosti iz učbenika starga fotra. Krneki.
Ker u resnic nočmo nč komplicirat zato je to tko. Za kratkoročne zadeve, žensko za zabavo, seks pa to vse brez nekih obveznosti; za dolgoročno pa pač sočloveka, kjer ti ne bo utrujal ves čas in ti rajši pomagal, da lahko skupaj dosežeta več kot bi sicer kot posameznika. Pol je sam še vprašanje otroc ja/ne ipd.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Aja, noben ni omenil nič konkretnega. Same neke lastnosti iz učbenika starga fotra. Krneki.

Kaj si hotel slišati?

Da je najboljša za dolgo vezo mama
sprasujem se.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
13.779
1.595
113
Emona / Carnium
Se pravi je to resnica? Sem mislil, da je to samo pri Italijanih tradicija.
evil.gif

Za kratkotrajno vezo: poročeno.
Za dolgotrajno: ledig.
Če je obratno si ga naje*al.

That's it
evil.gif

midi

Pripravnik
4. maj 2010
185
6
18
Ženska mora imeti okoli B košarico, pa da je pridna, mirna, poštena... vse to skupaj je nemogoče dobiti, zato imam probleme....

rajko0028

Fizikalc
22. avg 2008
1.327
1
36
15 km SV od LJ
Vsi ki postavljate ne vem kake zahteve ala 7-8 pa neroden mi je če grem z njo vn,(jaz si ne znam prestavljat da bi lahko živel z eno sam zato da bi jo mel za f... pa da mi ni vsaj všeč-nism probu ampak men se verjetn neb dvignu, če bi mel tako za partnerco al pa ženo) zato mislim, da verjetno niste bli še nikol v resni zvezi al pa ste bli pa so vas našutirale ker ste se bebast obnašal v vezi.
Moji pogoji pred poroko so za 1najt bli: dober gištel, všečna faca, da ni bla pijana pa po možnosti da ni kadila - zadnje dvoje nisem prakticiral na morju,
Za ožent pa sm gledal, da se približala mojemu idealu - verna, da ji vrednote kot so zvestoba,prijateljstvo, družina ..... ful pomenjo, da sva miselno kompatibilna - ko jaz začnem stavek, da ga ona tako konča kot bi ga jaz, ambiciozna, ne ritasta, košarca B, > 170cm, max 55kg, plave oči in da je bjonda so bli plus, končan fax, podobni hobiji.
Glede na to da sva prej prej par let hodila in sva sedaj že tud neki let poročena zgleda da sva kar oba dobla tisto kar sva iskala. .

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.987
357
83
tam ko se terc po tori rola
Ja, včasih je bil kriterij blond in veliki joški. Včasih. Potem pa vidiš, da mora biti neki kompromis: simpatična (ne iber krasotica, da boš skozi trepetal pred konkurenco), brez vakuma v glavi (kaj boš z njo na stara leta..), pa težit ne sme preveč. Ja, no... skuhati pa tudi mora znati...

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Se celo strinjam s teboj, sami neki stereotipi, vprašanje je pa, kaj imajo res doma.
smirk-1.gif

Starejši verjetno po večini "zmaje",mlajši alteraši pa nič stalnega (hotel mama) oziroma princeske, ki se bodo še spremenile v zmaje ...
17758-icon_confused.gif

B81

22. jul 2007
37.016
10.540
113
Citat:
Uporabnik midi pravi:
Ženska mora imeti okoli B košarico, pa da je pridna, mirna, poštena... vse to skupaj je nemogoče dobiti, zato imam probleme....

Verjetno si se zmotil in mislil napisat C, ok nič hudega...
grin1.gif

Z ostalim se strinjam, no pa še lepa mora bit (zaradi otrok)
grin1.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Za napičit: važno, da je vizualno dovolj dobra, da ti vstane. Drugo ni pomembno.

V bistvu je fajn, da je za zabavo čimbolj glupa, ti vsaj ni žal, ko je konec.

Za resno zvezo: vizualno naravno lušna, ni fensika, ni vaba, nekadilka, 7.stopnja izobrazbe, zabavna, sproščena.

To je z mojega stališča gledano. Marsikateri tip gre v resno vezo z žensko, ki sem jih tu opisal, da so samo za zabavo. Pol pa ima hudiča.

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Mora biti mlajša od mene, tam do ene 15 let mlajša. Plastike, silikona, ne maram. Mora biti malce bolj liberalna, kakor sem tudi sam. Ne sme biti zategnjena. Pa tudi nahranit me mora znat. Pa ne sme biti vegetrjanka.

Ti že lahko gledaš za 15 let mlajšimi, vprašanje pa je, koliko žensk gleda za 15 let starejšimi . Tudi ženske danes raje gledajo za mlajšimi, predvsem milfe.

Presenetljivo velik odstotek - sploh če zgledaš mlajši
wink-1.gif

To pa sploh za une 45+ drži ,a kaj ko je dost mladega mesa
grin1.gif

@barvica: Kriterij? Da je pod 55 (kg in let)
evil.gif

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Ajej, bolj, ko berem tele odgovore, bolj me glava boli. Ampak vsaj pošteni ste. Potem se pa jaz čudim, zakaj je na par alterašic toliko alterjevcev, heh,....
Mah ste predvidljivi, samo kaj ko mlado meso, vsaj pri nas ni več ne postavno ne pametno, vse so lepo fino zavaljena in pobarvane na blond. Nas je kar nekaj milfic, ki veliko bolje zgledamo kot one, ker nase in vase kaj dobrega damo, he, he,.... Aja, pa C košarica je tudi
smile-1.gif
, vakuma v glavi nimam, sedma stopnja je tudi..... he, he, pa da se ne hvalim preveč....
Ponavadi je vedno tako, da moški vedno gledate za sexy blondinkami, poročite se pa z rjavolaskami in upate, da niso preveliki zmaji....
To je sicer moje opažanje, vendar menim, da se bodo tudi alterašice mogoče strinjale.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
To, da mlade niso dobre, je bullshit. Punce pod 25 so še kako rakete, vsaj v MB in LJ. Pametne pa ponavadi res niso.

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
To, da mlade niso dobre, je bullshit. Punce pod 25 so še kako rakete, vsaj v MB in LJ. Pametne pa ponavadi res niso.

A to so take, katere mislijo, da je dovoelj, da so mlade in luštne. Se uležejo na hrbet in ležijo kot ploh?

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Lej tam kjer smo mi doma srečujem same bucke, tam nekje med 20 in 25 leti.... pa še ponosne so na to, huh,...., pa nismo doma daleč od LJ.