Moški, kakšne kriterije imate za ženske

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Kreditno sposobna
smile-1.gif
evo takole

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Ja imaš prav najbolje 7-8, samo je problem, če je tvoja po več letih še vedno 7-8 njeni letniki pa padejo na 2-3 in ti začnejo mladci okoli brenčat.
10.gif

To je tudi res
evil.gif

hrci

Pripravnik
22. jan 2008
865
2
18
ksz..

prvo kaj se pr ženski išče je da se potrudi za svojo telo.. notranja ljubezen itd daj ****** s tem nekam.. one grde pa debele so tak beta, itak se išče samo alfo..

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Citat:
Uporabnik hrci pravi:
ksz..

prvo kaj se pr ženski išče je da se potrudi za svojo telo.. notranja ljubezen itd daj ****** s tem nekam.. one grde pa debele so tak beta, itak se išče samo alfo..

pa če se še tak farbamo o notranji lepoti, žal je tako :) Najprej mora bit za napičit (zaželjeno v vse luknje) potem pa šele odkrivaš njeno notranjo lepoto. Kvečjemu čez leta prevaga notranja lepota nad zunanjo. Da bi pa obstajal moški, ki bi preferiral notranjo lepoto nad zunanjo od samega začetka, prosim, pokažite mi ga.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Vem, vem, da je spet ena bolj ali manj provokativna tema izpod mojega peresa, ampak zanima me, ker je to bolj moški forum, kakšne kriterije imate, ko si iščete žensko ali smo za posteljo ali za "long term relationship", oz. za tiste vezane, kaj pričakujete od svojih partneric/žen.
grims-1.gif
nobene tvoje provokativne teme ne spomnim...
a to sprašuješ če si še privlačna za nasprotni spol? a nisi rekla da so srečno poročena?

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Kot so rekl fantje, ne rabi biti sedaj na zunaj blesteča lepotica, ampak če dela na sebi (telesu) je dokaj hitro lepa ženska. To je prvi indikator, da se ji je morda za približat. Potem pa šele pride "notranja lepota" itd.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Mora biti mlajša od mene, tam do ene 15 let mlajša. Plastike, silikona, ne maram. Mora biti malce bolj liberalna, kakor sem tudi sam. Ne sme biti zategnjena. Pa tudi nahranit me mora znat. Pa ne sme biti vegetrjanka.

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Tole z mlajšo sem tudi jaz najprej mislil in za kratkoročne zadeve je super, samo za dolgoročne bi pa vseeno rajši imel nekje max 5 let mlajšo. Ker ravno ko si ti že star in bi rabil malo miru se una hoče še vedno razživet naokoli in je skoz nesrečna ob tebi. To so seveda sam moja razmišljanja, nimam pojma kako bo zares pol?

scorpion

Majstr
25. apr 2008
2.023
193
63
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Mora biti mlajša od mene, tam do ene 15 let mlajša. Plastike, silikona, ne maram. Mora biti malce bolj liberalna, kakor sem tudi sam. Ne sme biti zategnjena. Pa tudi nahranit me mora znat. Pa ne sme biti vegetrjanka.

Ti že lahko gledaš za 15 let mlajšimi, vprašanje pa je, koliko žensk gleda za 15 let starejšimi. Tudi ženske danes raje gledajo za mlajšimi, predvsem milfe.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik scorpion pravi:
Ti že lahko gledaš za 15 let mlajšimi, vprašanje pa je, koliko žensk gleda za 15 let starejšimi. Tudi ženske danes raje gledajo za mlajšimi, predvsem milfe.

Če bi biu 15 let starejši, bi mogu imet pa res debelo denarnico pa na bolniški postli.
evil.gif

majč

harigast

Pripravnik
20. okt 2007
600
1
18
Ljubljana
Da imajo mucico manjšo od mojega muceka in me ne sprašujejo:Dragi kje si bil cel prejšnji teden.
Kandidat za poroko press.

azeed

Pripravnik
15. sep 2011
104
2
18
V družbi dama, v kuhinji gospodinja, v postelji pa prostitutka.

Je pa zelo važno da ne zameša teh vlog....

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
To, da sem privlačna za nasprotni spol itak že vem
grims-1.gif

Ja sem srečno poročena. Imam pa eno klasično žensko napako.
Kako se že reče......
redface-1.gif