Moški, kakšne kriterije imate za ženske

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Vem, vem, da je spet ena bolj ali manj provokativna tema izpod mojega peresa, ampak zanima me, ker je to bolj moški forum, kakšne kriterije imate, ko si iščete žensko ali smo za posteljo ali za "long term relationship", oz. za tiste vezane, kaj pričakujete od svojih partneric/žen.
grims-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Vem, vem, da je spet ena bolj ali manj provokativna tema izpod mojega peresa, ampak zanima me, ker je to bolj moški forum, kakšne kriterije imate, ko si iščete žensko ali smo za posteljo ali za "long term relationship", oz. za tiste vezane, kaj pričakujete od svojih partneric/žen.
grims-1.gif

Za daljše razmerje ne smeš imeti preveč kurbiš babe, ker potem se še z odganjanjem ubadaš, zaupat pa taki ženski itak ne moreš.
Na daljši rok rabiš takšno, ki je pridna (da opravi domača dela, skuha in da ni nemarna), poštena in predvsem, da preveč ne teži. Itak vse ženske v zvezi težijo in utrujajo, a se da tudi najti. Izgled za daljše razmerje je od 1-10 nekje 7-8. Če je premalo je tudi muka, ne upaš ven peljat, ti je nerodno itd.

Za krajše zadeve pa mora biti zabavna in privlačna pa neumna in lahko vodljiva, da se ne moreš navezat.

barvica

Rent-a--MILF
11. feb 2013
1.601
144
63
Potem si pa ti čisto z malim zadovoljen. Pa te kljub temu nobena ne mara?
tongue-1.gif

Čudno, res čudno
evil.gif
.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.318
113
Debele in zavaljene takoj odpadejo. Če je ženska privlačna, me zanima tudi njen karakter oziroma njena notranjost. Če pa je škis, ji tudi najboljši karakter na svetu ne pomaga.

satelite_mike

2 uri za cajtom
18. avg 2013
1.939
3
38
jebeš karakter! Saj neboš ukal njen mozak, mora biti prava žvat pa se dret ko žvino ko jo haraš!
smile-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.318
113
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Pa vsaj kakšnega jurja plače mora met, če ne je hitro konec ljubezni.

Glede financ sem pa pozabil. Ja imaš prav. Ženska mora biti finančno stabilna, samostojna. Da lahko hodi v štric z moškim. Ne pa da se obesi na tipa s svojimi problemi. Če ima dohodke precej večje, zna biti problem...
smile-1.gif

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Ja imaš prav najbolje 7-8, samo je problem, če je tvoja po več letih še vedno 7-8 njeni letniki pa padejo na 2-3 in ti začnejo mladci okoli brenčat.
10.gif

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Kriterijev je polno, eden izmed njih je, da se njeno ime začne na točno določeno črko in da je ta čimbolj na koncu slovenske abecede ....
evil.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
mora met večje joške od mene torej vsaj B košarico
evil.gif

en bivši kolega je pa včasih govoril "če doseže kljuko od vrat je že dovolj stara".... potem je pa še dodal tisto od Gattota, da mora pregriznit jogurt.