Moška ura 200 eur - športno elegantna.

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.391
251
83
Saj jo že imam, sicer le vstopni model, ki sem si ga kupil pred petimi leti: Swiss Army Alliance Mens Wristwatch
V 25657.Sicer je quartz a vendarle..
24657.jpg

Poznaš kako zaupanja vredno internetno trgovino z urami, ker bi si rad ubodel še eno klasično Vicky urco? Klasiko, ker mi krono izvedbe niso všeč a to pot brez quartza. Hvala.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Sem šel pogledat v Outlet pa žal nimajo Mountain Masterja, ki je lociran v zgornji trgovini, kjer so novejši modeli.

Cena je pa 415 EUR.

Je kaka spletna trgovina, preverjena (DA JE ORIGINAL URA, NEUPORABLJENA), kjer so nizke cene?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Zdaj točnpo za vojaške nevem, mel pa je timestore24.org militarce, za pravo ceno.

Malo zguglaj, pri njih naročal par let nazaj, pa so bli zlo hitri. Zlo hitro mislim da sem v petek naročil in v ponedeljek popoldan že nosil...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Mislim, da je to klasična švicarska firma, pri kateri ne moreš zgrešiti. To so takšne ure - če ti je model všeč, si jo naročiš in zagotovo z njo ne boš razočaran. Saj pa to je swiss watch.
wink-1.gif

Če bi imel zdaj 500$ ob strani in bi si zaželel nove ure, bi si z veseljem naročil primer.
smile-1.gif

zino

Guru
3. sep 2007
6.682
2.480
113
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Kater model si imel v mislih? sej mislim da drugega kot avtomatov ne delajo ne? Če ti je kaj všeč kar ubodi, nebi te smela razočarat, mislim pa da ma ohoho garancije, tako da go 4 it.

delajo, malcom, delajo. švicarji delajo tudi quartz izvedbe.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.912
113
40
MB
če ti je všeč -> pol je za tebe vredna svoje cene
če nekomu ni -> ni vredna te cene

preprosto
grin1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik zino pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Kater model si imel v mislih? sej mislim da drugega kot avtomatov ne delajo ne? Če ti je kaj všeč kar ubodi, nebi te smela razočarat, mislim pa da ma ohoho garancije, tako da go 4 it.

delajo, malcom, delajo. švicarji delajo tudi quartz izvedbe.

Nisem bil ziher, dozdaj v živo videl 2 primerka, oba bila avtomat, pa sem mel nekako v glavi da so vsi avtomatiki.

map

Guru
6. jul 2008
7.853
1.960
113
najrajš na babi
Victorinox so ratale kr cool ure, ki so se znebile cheap videza in imiđa.

Men osebno najbolj všeč tale

http://www.victorinox.com/product/3/300/3003/3111/241356

Obstaja tudi v kvarčni izvedbi in kvac kronografom.

Cena za automatic solidna, cca. 800 EUR. Nekdo je na nekem tujem forumu napisal, da je v uri vgrajen ETA caliber, ki je zdržljiv kot star traktor. Vglavnem veliko ure za ta dnar, pa še lepa je.

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Sam [censored] je ko ne veš, kak ti bo pasala črna ura. Mene tudi mika za pop., samo lahko pa da bi bila potem čisto mimo. To je po moje treba videti v živo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
A je ta slika kakšna fora ? Kaj bo naslednje, nošenje 1,80m visokih ur na hrbtu ?

Ma to je za potapljače, da imajo reč za kviht.
hysterical-1.gif

Enkrat sem dobil opazko nekih dveh frajl kar tako v klubu ko sem čakal na kelnarja:
"Kaj ti si slep mogoče da maš tako uro?"
"Nisem, mam pa od prometne nesreče samo še 40% vida"
"Joj, sorry, res nisma mislile!"