Moška ura 200 eur - športno elegantna.

alter01032010

Pripravnik
1. mar 2010
300
0
16
ksz
sam imam še model, ko so ble številčne oznake. Sector 650. Stara enih 10 let, še zmeri deluje odlično.
so pa sectorce v zadnjem času cenovno precej bolj ugodne, kot so ble pred desetletjem. al pa se mi tko samo zdi?
vsekakor, če hočeš dober nakup za relativno mal denarja, je tole priložnost ...

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.401
235
63
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Všečna! Edino 400 EUR mi je malo veliko.
smile-1.gif

Slowatch Outlet je odgovor na to pomanjkljivost (-40%).
wink-1.gif

http://slowatch.si/prodajalne?page=3

LP,

Milan

map

Guru
6. jul 2008
7.853
1.960
113
najrajš na babi
Tole mi je nekam čudno

Recimo na tisti strani ki jo je dal kloshar Jacques lemans Liverpool automatik diver. Auto mehanizem, 200m wasserdicht za 236 EUR. Zelo čudno. Kaj so pa to zaeni mehanizmi noter, kdo ve?

žak leman diver

Nazadnje urejeno:

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Meni je pa TALE huda za znoret, samo me je strah naročat tole preko neta. Kaj pa veš, kako izgleda v resnici.
confused-1.gif
JacquesLemans, ki ga imam zdaj, je koštal okoli 100€ 3 leta nazaj, teče še vedno na prvo baterijo in je zelo fajn urica.

1-1584a.png

Sam baje je tole 50 mm.
shocked-1.gif

Nazadnje urejeno:

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.246
3.693
113
Bi se jaz prišlepal kar na tole temo.

Iščem namreč elegantno moško (unisex?) uro. Dodatnih funkcij, poleg prikaza časa, niti ne potrebujem.

Prednostno kvadratne ali pravokotne oblike, predvsem pa mora biti TANKA.
Imam namreč precej drobne roke(-ice
redface-1.gif
) in zapestje tako, da tiste centimeter debele ure s 5 cm premera (modeli od Fossila, EmporioArmani itd...) na moji roki izgledajo res smešno.

Koliko sem gledal po trgovinah sem našel eno lepo Eterno kvadratne oblike za 600 EUR, všeč so mi tudi modeli Rado, samo tisto je vse 1200 EUR in več.

Recimo, da bi bil za res lepo uro pripravljen izkašljati kakšnih 300 EUR.

Bom hvaležen za vsak predlog.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ja, fak, lej, 3 poste višje ti je link, kjer je ur za tvoje potrebe malo morje. Pa ne pa ne poklikat?!?!?!?
stupid-1.gif

Že tako ali tako sem mislil napizdit ynosa, koji mu je qrac, da gre odpirat novo temo o urah, če je pa spodaj še ena, ampak dobro, naj bo tale tema o "dostopnih" urah, tista pa o ta hudih.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Na, evo ti jo. KLIK Sem ti jo kar sam izbral. Bo folk mislil, da imaš Jeager Le-Coultre.Ti jo še na dom naročim??
evil.gif

2316_0.jpg

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.246
3.693
113
Sem preklikal tvoj link in opregledal te modele. Se strinjam, da so to res lepe in elegantne ure.
Ker na tvojem linku pri opisu ur ni njihove debeline sem tudi pogugglal zadevo in prišel do podatka, da so to "komadi" debeline 13-15 mm(!!), kar pa je za moje ročice nesprejemljivo.
Jasno mi je, da takega mehanizma ni možno (oz. verjetno zelo težko) stlačiti v uro debeline 5-6 mm, ampak jaz takega mehanizma niti ne rabim. Iščem samo elegantno TANKO (recimo max. 6 mm) uro s prikazom ur in minut.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Hmmm ... potem pa samo k lokalnemu urarju in kupit, kaj ti je všeč. Pa ne it v tako, kjer prodajajo same drage ure.
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Moja ima zapestje kot dachau-ski atlet, pa sem ji za športat namestil žensko g-shock-arco, pa zgleda čisto kul.

Jaz bi v tvojem rangu priporočal da še stisneš zobe za par e pa si namočiš podiumko od certine. Daleč najlepša
kvadratka za ta denar, boljši je še samo monako za jurja pa pol več.

Govorima debelino tam 8-9mm, ampak kockasta ura mora bit malo jača, neglede na tačiko.

Da maš to uro na morje zvečer na sprehod, se bodo čehi pa slovaki hotli slikat z njo.

DS%20Podium%20Square.jpg

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Men je quartz ds podium noro hud. Pri ostalih firmah nisem našel tolko lepih ur... Stanejo pa kar nekaj eurskih stotakov.Sicer za kvaliteto to ni nevem kaj, ampak splošno gledano, kaj ti ura nudi, je pa veliko.

Mr_NO

Majstr
18. avg 2007
1.391
251
83
Sicer je malo off pa vendarle: kaj menite o urah Victorinox swiss army?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Viktorinkosi kot jih kličem v prvi fazi delajo vojaške nože. Švicarske vojaške nože. Na prvo se sliši smešno, saj no nevtralna država
smile-1.gif

(ko je pa sila pa zaprejo avtocesto pa imajo letališče, maloprej civilisti pa zdaj vojaki z Stgw 90 letijo iz svojih bajt in to z bajoneti nakoncu pihalke kot jebeni rusi)

Kater model si imel v mislih? Sej mislim da druga kot avtomatov ne delajo ne? Ura je spet mišljena za swiss army ampak izključno
za Airforce. (sej ti tut direkt pod kladivom to piše logotip pa je po 3 peresa na vsaki strani pa kot od ševroleta znak na sredini)
smile-1.gif

Mislim da je vsak model oštevilčen (recimo 065/100), in to kar na hrbtni strani tam ko je na sprednji ura 11.
Gredo po 100m v vodo in so opremljene z safirnim steklom (kakopak).

Škoda edino da je na nekaterih spredaj ta njihov znak poznan od švicarskih nožev (samo firmo redkokdo pozna),
kar ji daje malo cheap looka za moje pojme. (kot da maš ferari znak na uri, tut zgleda bol tak-tak čeprav so ure drage)

Če ti je kaj všeč kar ubodi, nebi te smela razočarat, mislim pa da ma ohoho garancije, tako da go 4 it.