Moška obleka

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.107
1.286
113
42
Stari pejt v second hand v Šuss v BTC, zdej majo 80% in si lahko kupiš neklasiæno obleko za 8 eur!

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
Jest kupujem v Zari in S. Oliverju... kakovostno, odlično in ne predrago... ima pa še 2 srajci od Hugota in ti lahko povem da že iz km vidiš kakovost.

S.oliver te pride komplet obleka cca 250€, Boss 400 -500€, Kupujem pa v celovcu (s.Oliver) kjer imajo 2 meseca prej že nove barve. Ker te stvari samo enkrat probaš, potem pa kupuješ samo še barve.

lp

kaligula

Pripravnik
9. avg 2007
192
4
18
Se popolnoma strinjam. Boss ima odlične kroje, odlične materiale in se vrhunsko nosi ( brez kakšnih zmečkanin po dolgi vožnji z avtom ali več urnega sedenja na sestankih). Pohvalim lako tudi Prado (obleko sem dobil precej ceneje, ker trgovinska cena je preprosto absurdna). Zadovoljen pa sem tudi z Muro. Res je, da v Sloveniji ni pravih krojev in linij, se pa zato zgodba obrne v čisto drugo sfero takoj čez mejo, ali pa v njihovi industrijski prodajalni.
Razne Zare ipd me sploh ne prepričajo več. Čar obleke ni samo v tem, da ti dobro stoji, temveč, da je funkcionalna - torej, da se ne mečka in ne zliže v predelu kolen (ko večkrat prekrižaž noge). Resnično dam raje 500€ ( pa tudi to je dobra cena )za Boss, ker vsam vem kaj kupim. Je pa seveda odvisno kolikokrat na leto moraš obleči obleko. Sam jo moram dnevno in zato vem, zakaj dodam kak €.

LP

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Jaz sem lani začel predavat na eni šoli in se je spodoblo imet obleko. Iskal sem par oblek, vprašal pa sem kolega, za katerega sem vedel, da je ponavadi dobr zrihtan. Zanimivo mi je blo ker je ta moj kolega bivši 100 metraš, velik je 168 noge ma pa ko rimske stebre. Poslal me je sem: http://www.karizma.si/.
Jaz tudi nisem čist po jusu. Tja sem šel 6x! prvič pogledat obleke in si eno zbral, potem še parkrat, da jo je čist predelal na mene. To obleko lahko nosim cel dan pa mi je kot oprijeta. Material je kvaliteten pa vse se je dalo zmenit (na dva računa itd...)
Ko je kolega hotu obleko, poleg tega pa se še malo považit z denarjem je šel v emporium pa kupu BOSS! Dal je ene 3x več kot jaz, če se oba oblečeva pa postavima eden zraven drgugega, se od daleč vidi le to, da on zgleda kot en kmetavz, s prevelko obleko, ki ga malo tišči pri nogah. Mogoče če pa kdo pogleda na notranjo stran suknjiča pa njemu gor piše BOSS.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.386
1.251
113
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
Ko je kolega hotu obleko, poleg tega pa se še malo považit z denarjem je šel v emporium pa kupu BOSS! Dal je ene 3x več kot jaz, če se oba oblečeva pa postavima eden zraven drgugega, se od daleč vidi le to, da on zgleda kot en kmetavz, s prevelko obleko, ki ga malo tišči pri nogah. Mogoče če pa kdo pogleda na notranjo stran suknjiča pa njemu gor piše BOSS.

Kar pa seveda ne pomeni, da je z bossovimi oblekami kaj narobe. Ja pa kaj narobe z njegovimi možgani, očitno. Je pa res, da jo je bolje zunaj kupovat, ker je service na čisto drugem nivoju, pa nič dražje ni (ceneje pa tudi ne)
Pa boss ni glih znamka, za važit se z njo ... Pač spodoben spodnji srednji razred in nič več.

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Voegele v Gradcu. Videl sem njihovo štacuno tudi v Slovenski Bistrici, ampak nisem preveril ponudbe tu.
Imajo odlične kroje in tudi cene so v redu.

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:
Ko je kolega hotu obleko, poleg tega pa se še malo považit z denarjem je šel v emporium pa kupu BOSS! Dal je ene 3x več kot jaz, če se oba oblečeva pa postavima eden zraven drgugega, se od daleč vidi le to, da on gleda kot en kmetavz, s prevelko obleko, ki ga malo tišči pri nogah. Mogoče če pa kdo pogleda na notranjo stran suknjiča pa njemu gor piše BOSS.

Kar pa seveda ne pomeni, da je z bossovimi oblekami kaj narobe. Ja pa kaj narobe z njegovimi možgani, očitno. Je pa res, da jo je bolje zunaj kupovat, ker je service na čisto drugem nivoju, pa nič dražje ni (ceneje pa tudi ne)
Pa boss ni glih znamka, za važit se z njo ... Pač spodoben spodnji srednji razred in nič več.

Si pa kr užaljen ratu ?
Sej nisem reku da je z bosovimi oblekami kaj narobe. Enako bi bilo če bi ta moj kolega nabavu katero drugo. Dejsvo je da ta moj kolega in prav tako jaz nisva ravno povprečne postave. Kolega je atlet in če je hotel kupit obleko da so mu ble prav hlače mu je bil prevelik reklc, pri meni je pa ravno obratno. Zato trdim, da sem dosti boljše naredil jaz ko sem šel h krojaču, ki mi je obleko prilagodil po meri, kot kolega, ki si jo je kupil v trgovini in mu je nihče ni predelal po njegovih dimenzijah.
Zato to predlagam tudi vsem ostalim. Cene pri njemu so pa zmerne, se pa ne spomnek koliko sem dal. Fasciklov za SP več nimam (vdor vode
evil.gif
)

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.386
1.251
113
Nič nisem užaljen, zakaj bi pa bil?
Seveda si to bolje naredil - če ne moreš dobiti v štacuni obleke, ki paše, je to anjboljša rešitev.

PS: edina bossova obleka ki jo imam, je nastala na tajskem. Po meri, seveda. Nima pojma, zakaj je tip boss etiketo gor dal. Morda zato, ker je bil osnovni kroj bossov ... Stala me je pa (in je vsaj tako kvalitetna, kot tale roba v naših štacunah) enih 50 USD.

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
To sem pa slišu ja... Da če greš na tajsko daš narest še ene par oblek zase pa maš ubistvu stroške za karto povrnjene.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.386
1.251
113
Singapur je podobna zgodba, le da je kvaliteta lahko še višja, tudi vradna najboljših angleških izdelovalcev, sop pa seveda tudi cene višje.
Je pa treba malo pazi, da ne dobiš totalnega šita. Za 50 se da dobit dober material in dobro izdelavo. Oz. se je dalo pred leti, ko sem bil tam. Šlo bi tudi za 10-15 USD, ampak se ta cena potem že na kilometre vidi.
Sem se pa pogovarjal s krojačem, takrat, bil je iz burme in je od vsake obleke dobil okoli 2-5 USD, pač glede na prodajno ceno (jih je pa kakih 5 na dan naredil). Nekaj denarja je poslal svojim v burmo, pa vsake toliko jih je šel obiskat, sicer pa je cele dneve delal. Je hotel nekoč odpreti svojo štacuno, ne delati za druge. Zna biti človek kar malo šokiran, koliko so ljudije pripravljeni garati da nekj dosežejo. Delal je 16+ ur na dan, 7 dni na teden ... Le vsake pol leta je za 14 dni šel do domačih. Seveda "dopust" ni bil plačan ...

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
tu pr nas kr po telefonu poklicejo (grejo kr po vrsti se mi zdi)
in pol en tip pravi da je krojac, da prihaja iz daljnega vzhoda in bo v Bruslju od ....do
in se ponudi, da pride v pisarno, naredi izmero in v nekaj dneh dostavi obleko zeljenega kroja in barve

mogoce probam kdaj v prihodnosti

aver

Pripravnik
9. jun 2008
441
12
18
Kako je pa kaj s kakvostjo oblek v tgovinah S.Oliver Collection? Meckanje?