Moška obleka

aver

Pripravnik
9. jun 2008
441
12
18
Pozdravljeni,

Zanima me kje imajo kakšne ne klasične moške obleke? Iščem obleko, ki je še vedno dokaj elegantna vendar bolj mladostna ne strogo klasična.

Hvala

Lp

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
zara? pa tisti nasprot Name... tm majo zmer v izložbi kaj lepega...

če imaš pa dost € te bojo pa zihr v hugobossu in sportini spedenal.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.604
1.136
113
Titograd
Sem gledal v mb H&M, pa mi niso bile všeč, pa tudi ko sem jih nekaj vseeno poskusil niso bile udobne, vse nekam čudno vleče, vse so imele nek debel material, sploh pa sem našel samo klasične, za ateje nad 50 let in barvne kombinacije ki jih vidiš samo še na kakih turkih in romunih. Sem raje kupil od Digel-a, zelo prijetni material, kakor hitro sem jo oblekel sem se v njej zelo dobro počutil, nič ni vleklo, srbelo ali tiščalo, zelo všečen dizajn.... cena pa le malo višja od teh h&m, c&a in podobnih variant.

Zara ma zelo lepe modele, večina je pa zelo ozkih in morš biti kar suhca.

Tudi Mura bi znala imeti kak malo bolj mladosten model. Ata je imel srečo da je dobil celo obleko dobil znižano iz nekaj čez 300€ na 110.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
ne, ne,
samo Mura ne,
hlace so hlamudrace, tam ob cevljiv nenormalno siroke in opletajo naookol,
reklc pa ko zakl za krompir
uf-1.gif

no, ne recem, da je to dobra izbira za preobilne

ce hoces bolj mladostno isci slim fit, sej Mura zna sesit kaj zelo okusnega, samo ne pod svojim imenom in s svojimi kroji

sn dans po TV videl murinega direktorja,
LOOOL obleka in barvna kombinacija, sramota za direktorja podjetja, ki se gre modo
bonk.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne vem no..nas je kar nekaj, ki nam obleke sedejo v nulo, ali pa z manjšim brezplačnim posegom krojača sedejo v piko.
za male, žgoljave pa mogoče res nimajo krojev. ni jim bil italijanski trg glavni.

B81

22. jul 2007
37.748
11.026
113
Mura sešije obleko, pa še niti tako drago ni.
Tele obleke v hm-u in podobnih pa ne vem, rokavi so skoraj do komolcev prišiti zraven, tak da ko roko dvigneš, ti pol obleke zraven potegne....

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
kzs...

tole je bila kar velika tržna niša, katere na muri niso hoteli pokrit. Namreč obleke za mlade. Tak bl frej stil, to k se zdej nosi. Mura je pa šivala obleke že 20 let iste. Prav tako srajce. vse neki strogo in resno.... škoda, ker take obleke pa prodajajo v zari in hugotu, pa še kje verjetno.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
ne, ne,
samo Mura ne,
hlace so hlamudrace, tam ob cevljiv nenormalno siroke in opletajo naookol,
reklc pa ko zakl za krompir
uf-1.gif
Ne vem no a ti to res govoriš o Muri?

Takih lastnosti pri njih namreč še nisem opazil.

Sicer pa ne mešaj Murinih oblek s svojimi kupljenimi po internetu.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.696
559
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
sem se, pred pol leta, odlocil, da kupim dve murini obleki,
je bil en poseben dogodek pa sem rabil in recem , bom "pomagal" Muri

sem poiskusil kar nekaj oblek in vse so bile krojene po predpredpred zadnji modi,
nic niti priblizno teliranega, ne duha ne sluha o kaksnem slim fit kroju

to so pac obleke za tiste, ki jo kupijo (raje eno stevilko prevelko) in recejo: zdej sem pa dober za naslednjih 15-20 let

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.123
16.344
113
Citat:
Uporabnik aver pravi:
Pozdravljeni,

Zanima me kje imajo kakšne ne klasične moške obleke? Iščem obleko, ki je še vedno dokaj elegantna vendar bolj mladostna ne strogo klasična.

Hvala

Lp

zara, nasproti emporiuma v BTCju, lj. se vedno najde kaj pametnega za relativno ok ceno
zmaga.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.559
1.159
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik aver pravi:
Pozdravljeni,

Hvala

Lp

zara, nasproti emporiuma v BTCju, lj. se vedno najde kaj pametnega za relativno ok ceno
zmaga.gif

Itak... Če nisi predebel, je to to. Imajo res dobre telirane kroje... In tudi OK cena. V Muri in podobnih pa zgledaš kot kak star ata...