Še enkrat: Sporočilnost "cankarjanskih" brkov me zanima! In ne gibanje movember, kar mi je bil že iz medijev jasno prezentiran.
Iščem hipster....google najdu tole: "Po punkerjih, grungerjih, skejterjih in emotih so hipsterji nekakšna logična nadgradnja – so lepši ter imajo dražje obleke in bolj negovano pričesko –, skladna s časom, v katerem je stil pomembnejši od vsebine. Ker je fenomen hipsterjev vezan na svetovljanske in odprte metropole pa tudi na določen glasbeni slog, ki ga imajo v tujini za mainstream, pri nas pa za alternativo, jih Slovenija za zdaj dobiva še po manjših dozah. In čeprav hipsterjev ni popolnoma neupravičeno zreducirati na lepe bogatinčke s komičnimi modnimi dodatki (retrofotoaparat, očala brez dioptrije) in pomanjkanjem smisla za samoironijo, jim je treba priznati vsaj to, da imajo izoblikovan slog in okus," je prepričana sodelavka oddaje Aritmija Kaja Sajovic.
Se prav spet ena subkultura, očitno jih bo še več, ker dons noben ne zna več izražat subjektivnosti ampak je tendenca pripadati eni subkulturi. Očitno je to IN in sem jaz OUT.
majč