Moped Avto (Aixam ali Micro Car)

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.156
3.628
113
Marlbor
Zadnje čase tega člena ne izvajajo več. Je bilo ob žetvi v julliju precej traktoristov in sem bil ujet v eni par 100m koloni, ki je šla mimo policijske kontrole. Pa se noben od policistov ni spomnil na stran potegniti traktor. Smo se tako šlepali celih 15km. Največji problem je ko se nabere tovornjak ali dva in je konec prehitevanja ob priložnosti.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.687
9.480
113
Citat:
Uporabnik DareM pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik DareM pravi:
Pogeljete glede polnoletnosti mislim, da je neko soglasje mene in žene potrebno za prehod meje, bom mojega odvetnika vprašal.
Glede tega pa kategorija H oziroma AM nima voznika začetnika, ker je to moped kategorija.
Butec saj v Italiji ni petrov, kot drugo pa bo itak spal v **** in ***** hotelih na poti, bo delal po 250 km na dan.

Lep pozdrav Dare
A kar odvetnika boš vprašal? In smrkavca brez pameti boš spustil na cesto v konzervi in to še iz Rima v Slovenijo, zato, ker ti smrkavec pravi, da bi bla to izkušnja. Dobi mu raje pošteno počitniško delo za kakim trakom, to bo izkušnja in pol, ne pa vožnja iz Rima do LJ. Mater, kaj vse tlači to zemljo ej.
Če si foter, potem si daj naštelat možgane, če si pa smrkavec, pa le nehaj sanjat o teh jajcih in počakaj še dve leti in si kupi pošten voz.
Zakaj pa imaste problem če se bo moj sin vozil z Aixamom, aja zato ker se morajo vaši otroci vozit z trolami, pa jest makarone. Moj bo imel pa Aixama pa je kaviar. Zakaj mu bi našel delo za trakom?

Če ti to ni jasno, pol se žal nimava kaj pogovarjat.

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.445
98
48
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik DareM pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik DareM pravi:
Pogeljete glede polnoletnosti mislim, da je neko soglasje mene in žene potrebno za prehod meje, bom mojega odvetnika vprašal.
Glede tega pa kategorija H oziroma AM nima voznika začetnika, ker je to moped kategorija.
Butec saj v Italiji ni petrov, kot drugo pa bo itak spal v **** in ***** hotelih na poti, bo delal po 250 km na dan.

Lep pozdrav Dare
A kar odvetnika boš vprašal? In smrkavca brez pameti boš spustil na cesto v konzervi in to še iz Rima v Slovenijo, zato, ker ti smrkavec pravi, da bi bla to izkušnja. Dobi mu raje pošteno počitniško delo za kakim trakom, to bo izkušnja in pol, ne pa vožnja iz Rima do LJ. Mater, kaj vse tlači to zemljo ej.
Če si foter, potem si daj naštelat možgane, če si pa smrkavec, pa le nehaj sanjat o teh jajcih in počakaj še dve leti in si kupi pošten voz.
Zakaj pa imaste problem če se bo moj sin vozil z Aixamom, aja zato ker se morajo vaši otroci vozit z trolami, pa jest makarone. Moj bo imel pa Aixama pa je kaviar. Zakaj mu bi našel delo za trakom?

Če ti to ni jasno, pol se žal nimava kaj pogovarjat.

Srčno upam, da je avtor temo postavil za malo popestritve. Če bi resno mislil, bo ja dal v rubriko "Avtomobiliztem".