meni ni bilo problem na iste luknje dat spet nove vijake, čeprav sem stare porezal, malo sem še povrtal pod kotom pri vijakih, mislim, da je celo kakšen kos starega vijaka notri ostal..itak ko vrtaš sveder spodrine stran kar je še ostalo notri od vijaka,ampak je šlo, praktično na isto mesto. vložke notri čimbolj na tesno pritrdil in potem školjko postavil in vijake.
prej je stara školjka spustila tekočino ven na spoju, ker pač ni bilo manšete, samo od školjke je bil spodnji izhod v luknji odtoka, kakšne 3 cm globlje v odtoku, ampak je bilo vmes sigurno luft 2 milimetra in če se je kaj zabasalo ko si potegnil vodo(sicer redko, mogoče nekajkrat na leto), se je školjka napolnila vode. In takrat se mi zdi, da je ven spustilo spodaj na spoju iz školjke, ko je pač voda udarila nazaj gor. sedaj spucana luknja odtoka od kamna, gumjasta manšeta(ki je imela še 3 kolobarje okoli in je to vtaknjeno v odtok), ki očitno dobro tesni, nova boljša školjka in sedaj upam da ne udari ven voda nazaj,ko se zabaše. (pomoje tega udara vode nazaj sploh ne bi smelo več biti, ker je verjetno malo boljša školjka.tudi če bi se to zgodilo, upam da vse to dihta.