Ful mi je hudo za Afriški turizem.... kam pošljem sms da doniram svojih 5 eur?Pri prepovedih je treba tehtati med koristmi in izgubami in tukaj bi v primeru prepovedi potovanj nastala škoda v turizmu, medicini, letalskem prometu,...
Ker WHO ne more prepovedat potovanj, lahko z dvigom stopnje zdravstvene ogroženosti opozarja države, da grožnjo vzamejo resno.je pa res čudno da je razglašena najvišja stopnja zdravstvene ogroženosti (nekaj v tem smislu) za celotno Afriko, ni pa prepovedi potovanj
da grožnjo vzamejo resno.
Ker WHO ne more prepovedat potovanj, lahko z dvigom stopnje zdravstvene ogroženosti opozarja države, da grožnjo vzamejo resno.
Daj si plašnice dol. Najebejo evropske turistične agencije, evropski prevozniki,...Ful mi je hudo za Afriški turizem.... kam pošljem sms da doniram svojih 5 eur?
In si rešil babico?Zdaj pa čisto zares...kdo tem bedakom še verjame? Covid se je izkazal kot čisti nateg. Še trotli kot jaz, ki sem se 2x piknil da rešim babico, so na koncu skužili da so nas epsko nategnili.
Zdaj pa spet nova runda? Zakaj? Zaradi skrbi za naše zdravje ziher ne
Razen da se v gostilni vsedeš na isti stol.mpox se prenaša s tesnimi stiki, seksom ipd.... tako da, eni smo na varnem
Nisem si še prebral kaj ta virus pomeni, in koliko je nevaren. Seveda najebejo turistične agencije. Ampak a ni bolje da one, kot celotne populacije in zdravstvo? Kako velik nateg je pa bil covid, pa naj vsak pri sebi razčisti. Mene je konkretno položil. Moj otrok je zasedel zadnji dihalni aparat na pediatriji v drugem valu. Ne zaradi covida, ampak, ko enkrat to doživljaš ti več stvari niso smešne, in vabim na en pir tistega, ki take reči jemlje kot zajebancijo, ali kot nek svetovni nateg.Daj si plašnice dol. Najebejo evropske turistične agencije, evropski prevozniki,...
Sicer pa če se boš držal Kranjsterdama skoraj ni šans da uloviš monkeypox.
Jaz sem samo odgovoril na tvojo (zajebantsko) izjavo o donaciji afriškemu turizmu - v bistvu bolj nastrada evropski del afriškega turizma.Nisem si še prebral kaj ta virus pomeni, in koliko je nevaren. Seveda najebejo turistične agencije. Ampak a ni bolje da one, kot celotne populacije in zdravstvo? Kako velik nateg je pa bil covid, pa naj vsak pri sebi razčisti. Mene je konkretno položil. Moj otrok je zasedel zadnji dihalni aparat na pediatriji v drugem valu. Ne zaradi covida, ampak, ko enkrat to doživljaš ti več stvari niso smešne, in vabim na en pir tistega, ki take reči jemlje kot zajebancijo, ali kot nek svetovni nateg.
Moraš to doživet! Da vseka takole blizu!...Ne zaradi covida, ampak, ko enkrat to doživljaš ti več stvari niso smešne, in vabim na en pir tistega, ki take reči jemlje kot zajebancijo, ali kot nek svetovni nateg.
Glede na nacin na katerega se prenasa bo izbruh v levem polu.ko bo folk fasal koze pa 1 mesec bil gobast, ne bo tak smešno.
upsjmo da do tega ne pride.