Citat:
Uporabnik fara pravi:
piskanje sms zgrešeni klic je še vedno aktualno tudi pri simobilu..in to že par let
pri simobilovih uporabnikih (punca je simobilovka) mi je zanimivo predvsem to, da ko nimajo omrežja ali jim med pogovorom prekinja..smeijo en drugemu..pa rečejo.."eh simobil"
ps. mobitel user
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Citat:
Uporabnik fara pravi:
piskanje sms zgrešeni klic je še vedno aktualno tudi pri simobilu..in to že par let
pri simobilovih uporabnikih (punca je simobilovka) mi je zanimivo predvsem to, da ko nimajo omrežja ali jim med pogovorom prekinja..smeijo en drugemu..pa rečejo.."eh simobil"
ps. mobitel user
oh ja, se podpišem pod tole izjavo - no sicer ne spada ravno v to temo, vendar ja - tudi Simobil ni nedolžen tukaj borovnica - 2-3x na mesc zihr prejemem sms o zgrš.klicu, telefon pa z polnim signalom!!!!
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Moneta je zaščiten brend Mobitela in Nove KBM. Lahko pa v sistem Moneta vstopijo tudi drugi operaterji. . Pomenilo bi kvečjemu, da se je z dejanskim lastnikom Monete (Mobitel in NKBM) zmenil za pravice uporabe po določenem poslovnem modelu.
Citat:
Tole je jajc. Ultra je bila eden izmed dobaviteljev posameznih gradnikov sistema, tu so potem še druga podjetja. Dejstvo je, da je Moneta veliko več kot POS terminali, ki so ultrin izdelek. Skratka so dobavitelj, eden izmed dobaviteljev. Tako kot je recimo Bosch dobavitelj avtomobilskim proizvajalcem. Se pa v avtih znajde še veliko več kot Boscheva roba.
Citat:
Uporabnik blue007 pravi:
ter poskrbel za svoj žep.
Citat:
A na Tušmobilu še vedno vztrajate pri Vega attitudeu? Vsi krivi, vsi zlobni, mi ubogi. Madona, ste kot nenadkriljiv metulj, ki mu nekdo vedno reže krila. Očitno je tam na lokaciji Brnčičeva res slaba karma da vsi jamrajo na tisti hišni številki.
Citat:
A na Tušmobilu še vedno vztrajate pri Vega attitudeu? Vsi krivi, vsi zlobni, mi ubogi. Madona, ste kot nenadkriljiv metulj, ki mu nekdo vedno reže krila. Očitno je tam na lokaciji Brnčičeva res slaba karma da vsi jamrajo na tisti hišni številki.
Ne tako kot Amis. Če bi bilo tako mišljenje kot pri Vegi bi imel Tušmobil še ne 30.000 userjev, zdej jih ima pa 140.000Citat:
ne delaj jim krivice. samo 44 % upad dobička imajoCitat:
Uporabnik Ogo pravi:
Citat:
No jaz zadnje mesece slišim predvsem jamranje z drugega konca Ljubljane, predvsem od tam nekje blizu samega centra. Upad profitov za 50% očitno že dela svoje.
Ogo
Citat:
He he. Kot prvo. 44% upad dobička primerjalno z najbolj rekordnim letom v zgodovini Mobitela je še vedno enak dobiček, kot pred dvemi leti.
Zaposleni v Mobitelu imajo nespremenjene plače. V povprečju so najvišje v panogi, višje kot na Simobilu, Telekomu, da Šusmobila ne omenjam. Nihče za nedoločen čas ni izgubil službe. Zaposleni imajo še zdaj vrsto ugodnosti, ki so sploh v teh časih značilne le za najboljša podjetja. Res pa je, da se pazi in izogiba neumnemu zapravljanju, kar pa je prav in se dogaja povsod, tudi v Mobitelu. In ja, Mobitel ima še ogromno rezerv, njegov upad dobička je manjši kot upad dobička pri Simobilu (ali sploh kdo gleda letna poročila Mobilkom AG??? - očitno ne) in kar je res zabavno - število naročnikov se še naprej čisto vsak dan poveča.
Citat:
...in kar je res zabavno - število naročnikov se še naprej čisto vsak dan poveča.