Mokra glava in mraz

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Čisto suha res ni nobena. Spet je odvisno kako hitro se giblješ in kako si nagnjen k potenju:) Je pa v vsakem primeru svetlobna leta pred navadno bombažno mikico, ki je na vrhu kako kilo težja:)
Te švic se pač tolk hitrej posušijo, da načeloma ne potrebuješ preoblačenja. Seveda govorim za "idelane pogoje", brez nahrbtnika in brez dodatnega še kakega kosa oblačil, 25+ stopinj, rahel vetrič, srednji tempo hoje:) Ko se kaj spremeni, bo logično tudi majca bolj mokra. Če si oblečen ali imaš nahrbtnik napopan na hrbet se logično ne more sušit. Ravno tako če si v zaprtem prostou jo lahko konkretno namočiš:)
Od kar jih uporabljam se še nisem preoblekel na vrhu in tudi celo pot je full lažje, ker ne nosiš mokre cote na sebi.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.355
2.730
113
Drzi, drzi... Jaz mam nekako navado, da vedno s seboj suho, ce se mam namen ustavit na pivi na vrhu, pac odvisno kje. Poleti pa sam majco susit in je. Prepotim pa vedno, k se ne sparam, ne gor ne dol.
smile-1.gif

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Meni ni šans, da katerakoli švic majca kaj pomaga. Vedno se moram preobleč pa ne zaradi prehlada, ampak ker me zebe, ko se mokro oblačilo ohlaja na meni. Kljub športanju in ITM krepko pod 25, švicam kot norc. Vedno ko laufam moram imeti nujno kaj na glavi (kapco, trak, buff), da mi pobira pot, sicer čez pol ure ne vidim nič, ker mi v oči teče.

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.328
15
38
Citat:
Uporabnik alpek pravi:
Meni ni šans, da katerakoli švic majca kaj pomaga. Vedno se moram preobleč pa ne zaradi prehlada, ampak ker me zebe, ko se mokro oblačilo ohlaja na meni. Kljub športanju in ITM krepko pod 25, švicam kot norc. Vedno ko laufam moram imeti nujno kaj na glavi (kapco, trak, buff), da mi pobira pot, sicer čez pol ure ne vidim nič, ker mi v oči teče.

same here

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.919
6.976
113
Ne vem sicer, kaj bi ITM imel veze s švicanjem. Poglej si maratonce, kakšen ITM imajo, in večina izmed njih je fajn mokra od švica.

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Nima zveze. To sem omenil zato, da ne bi kdo začel s tem, da moram skujšat ali kaj podobnega.