ti pa si pameten. zdaj bos ti pametoval, kaj je narobe pri 100 let stari bajti.dober si ni kaj. poanta je v tem, da ce so že menjavali žlebe in delali drenažo, bi le to morali narediti par metrov še bolj vstran od hise, ne pa takoj zraven zidov. hiša je prestala marsikaj, dve vojni med katerimi so padale bombe na mb, veliko potresov, zdaj pa je padla zaradi enga sp.ja, ker pojma nima kak se dela.in ti zaj tukaj z nekimi zidari in statiki...
dober si, res
@all
Glede na to, kako se je del te bajte posedel, lahko komentiram le, dobro, da se objekt ni na koga zrušil. Takšna hiša je vse skup vredna en drek. Sicer je v tem primeru nastradal (za moje pojme) prizidek (mogoče se motim). Vseeno pa, če bi to bila kolkrtolk normalna gradnja, se to nebi zgodil. Jest v vsej moji 10letni praksi česar takega še nisem videl, pa verjemite, da sem videl že naravnost katastrofalne objekte. Ampak se niso obnašal, kot v tem dotičnem primeru. V glavnem, kar se te hiše/vile tiče, je nekaj hudo narobe in to nima veze z zidarji (prej statiki??)
[/QUOTE]