Admin, a lahko premakneš zadnjih 7 postov v temo kamor spada in mojega izbrišeš?
Mislim, da niti približno ne spadajo v to temo.
Hvala!
Mislim, da niti približno ne spadajo v to temo.
Hvala!
Danes prispel tudi čistilni set za dip tube, no in za kakšne cevi...
Kje si kupil tole?
A bi tole bilo pa pucat inox cevko od Corny kega?
Za to sem jo tudi kupil!A bi tole bilo pa pucat inox cevko od Corny kega?
Po ljubljanskih kmetijskih zadrugah sploh ne poznajo takšnih ščetkSam uporabljam to za čiščenje cevk v kegu - kupljena v kmetijski zadrugi ~ 3€.
Sem v fazi nabave prve CO2 jeklenke in ker se cene gibljejo od 100 do 250€ za enako prostornino bi potreboval nasvet na kaj moram paziti.
Gledam jeklenke za cca 2kg plina.
Najugodnejše so, kar sem zasledil, so akvarijske. Je to OK? Evo en link. kaj mislite?
jaz sem jo cca 2 leti nazaj kupil tule .. https://abc-zoo.si/13252-jeklenka-co2-2000-g-ponovno-polnjenje-navoj-w218x1-14.html - je ista kot ta, ki si jo polinkal, s tem da nekoliko ceneje pride (takrat je bila pa še kakih 8€ cenejša), prav tako je brezplačna dostava, dela vse super.. Pazit moraš navoj, da je isti kot ga imaš na regulatorju - jaz imam W21,8x1/14". Kot pravi header se da še kaj cenejšega kupit, če se malo pozanimaš naokoli - tudi na Bolhi imaš par osebkov, ki nudijo CO2 jeklenke takšne in drugačne, tudi manjših dimenzij, ampak ko sem jih jaz takrat klicaril, so vsi rekli, da trenutno nimajo nič in mi ponujali bolj dimenzije od 15kg dalje, ki so bile pa zame prevelike. Po nekaj takih neuspešnih klicih sem kar naročil tole, saj se mi ni dalo več izgubljati časa. (hkrati pa sem hotel biti tudi prepričan, da me ne bo kdo nategnil, pa mi prodal jeklenko, ki mi jo potem noben ne bi hotel polniti zaradi A-testov in podobno, ker nimam preveč pojma o tem)
aaampak .. če bi danes kupoval, bi se pa potrudil kupiti vsaj 5kg. Razlika v dimenziji ni tako velika, obe bi mi lepo prišli v keezer, bolj pa je razlika pri polnjenjih. Zdaj spet odvisno kje polniš, jaz polnim v Messerju na Brnčičevi (ker mi je najbližji) kjer polnjenje jeklenk do 5kg stane enako, ne glede na volumen. Torej če bi imel 5 kg jeklenko, bi za polnjenje plačal enako kot plačam za 2kg, s tem da bi mi 2,5x več zdržala kot mi tale.