Zanimiva debata in vsak ima po svoje prav.Jaz sem pač primerjal Olyimpusa in Canona,ker z drugimi aparati nimam izkušenj.Ampak tale Olympus SP-590UZ proti štiri leta staremu CanonPowerShot S2 IS ne seže niti do kolen,kaj šele novemu Canonu PowerShot SX20 IS.Pred nakupom Olympusa sem prebral vse kar je napisano o tem aparatu.Med vrsticami bi se dalo razbrati,da aparat ni najboljši ampak veste kako so tile testi.
V enem od tujih forumov je bilo kar precej kritik na račun aparata.Takrat sem razmišljal takole,saj je Olympus znana in dobra firma.
To isto mi ježe par ljudi reklo,ko sem jim povedal svojo izkušnjo z aparatom.
Z fotografiranjem se že ukvarjam 32 let.Pred digitalno dobo sem vse ročno nastavljal,tako,da nimam problema z razumevanjem nastavitev.Večkrat slikam na M za svojo dušo.
Kot je bilo že napisano bi scenski programi pri kompaktih morali nuditi največ kar aparat zmore.Zaenkrat ne nameravam prestopiti v svet DSLR-a,sploh pa ne zdaj,ko imam novega Canona.
V enem od tujih forumov je bilo kar precej kritik na račun aparata.Takrat sem razmišljal takole,saj je Olympus znana in dobra firma.
To isto mi ježe par ljudi reklo,ko sem jim povedal svojo izkušnjo z aparatom.
Z fotografiranjem se že ukvarjam 32 let.Pred digitalno dobo sem vse ročno nastavljal,tako,da nimam problema z razumevanjem nastavitev.Večkrat slikam na M za svojo dušo.
Kot je bilo že napisano bi scenski programi pri kompaktih morali nuditi največ kar aparat zmore.Zaenkrat ne nameravam prestopiti v svet DSLR-a,sploh pa ne zdaj,ko imam novega Canona.