Sedaj mi je z obilo težav le uspelo posodobiti Garmina iz 3790 na 3490.
Vsaj desetkrat sem moral flashati, da mi je končno iz software missing, potem naložilo software.
Uspelo je šele takrat, ko sem vse skupaj v nasprotju z navodili odklopil in ga predno sem zabrisal v kanto vseeno poskusil še enkrat priklopiti, potem je pa delalo.
Nato mi Garmina spet ni zaznal računalnik in sem se nekaj časa ukvarjal še z Garmin logotom.
Nato pa še v tretje s popravkom iz raeunam v računam.
Bi se dalo Garmin logo spremeniti recimo v nek drug logo(recimo, da bi napisalo Fikusov Garmin ali pa namesto tega samo Pozdravljen,...)?
Novih funkcij je obilo, kar je res zelo dobrodošlo, tudi resolucija je odlična, kar prinese res lepo sliko.
Žal pa je prikaz TOPO karte glede na model 13xx zelo klavrn in zato se mi zdi ta Garmin čisto neuporaben saj je brez topo karte prikaz zemljevidov enako slab kot pri pametnih mobitelih(s tem, da imaš tam po potrebi na voljo še satelitsko sliko, ki poseka tudi topo karto).
Zelo me moti tudi to, da ne znam zakleniti zaslona(tako kot pri starih modelih, da potem še vedno vidiš karto, le pritisniti ne moreš ničesar-se to še da)?
Skratka zanimiva igračka ampak za 230 evrov kolikor stane je stokrat pametnejši nakup odličnega pametnega telefona, ki nudi praktično vse to in še malo morje drugih stvari.
Sama navigacijska naprava kot je Garmin je po mojem preživeta in bodo morali iti v smer pametnih telefonov ali pa jih ne bo več.