Funkcija
STORITVE NA IZVOZU , kjer dobite informacije o restavracijah, počivališčih, prenočiščih in bencinskih črpalkah na poti, ko se vozite po avtocesti. POZOR ! Dela samo z evropsko kartografijo, tudi za Slovenijo.
Moj primer je na relaciji Dunaj - Munchen, vse ikone, ki jih vidite, so aktivne s pritiskom na njih
Funkcija
ZADNJE MESTO prikaže, kje ste nazadnje parkirali
Funkcija
WHERE I"Ve BEEN ( prevoda še ni ) prikaže, kje ste se nazadnje vozili. Sled prikaže na zemljevidu, izbirate lahko tudi datum vožnje
Ikona na zemljevidu, ki prikazuje "srček" ni mesto za ljubljenje
Tako prikazuje shranjene destinacije
Ko izbereš destinacijo in daš predogled, lahko izbiraš med najhitrejšo, najkrajšo in eko pot. Izbira se izvede z tisto malo puščico v kvadratku, za vsako pot se rob kvadratka obarva drugače
Pa še nekaj iz prometne rubrike;
Ko zmanjka TMC signala
Ne vem, kako je bilo prej, ampak mislim, da je novost tudi ta, da pokaže približni čas zamude, če je zastoj
Primer, ko zazna nesrečo na avtocesti, kot je bila danes. Čeprav je promet potekal nemoteno, je vseeno pokazalo obvestilo v rubriki PROMET NA POTI
In še razlaga barvnih označb in prometnih znakov v SLO jeziku. Nuvi 34xx ima nekaj več označb, ne samo zeleno, rdečo in rumeno
Sem pa opazil še eno označbo na napravi. Ker je bila zgoraj prikazana nesreča na avtocesti pri S. Bistrici, jaz sem se pa peljal po vzporedni lokalni cesti, se je zgoraj na napravi pojavila oranžna statusna vrstica in v njej je bil znak za nesrečo in tudi pisalo je, da je prometna nesreča pred mano, čeprav navigiranje ni bilo vklopljeno in se nisem peljal po avtocesti proti nesreči.
Bil sem prepozen, da bi naredil screen