Aton, prva napaka je, kar si sam omenil. Da si večkratno naredil hard reset. Serije 37xx in 34xx ne rabijo nobenega hard reseta po namestitvi novega FW, uradnega ali predelanega. Če naprava rabi ponovni zagon, te to tako obvesti.
Kot sem že v eni temi povedal, nove garmine, ki imajo xxxTRENDS funkcije, ni priporočljivo večkrat resetirat, ker se izgubijo vse nastavitve in spet rabi nekaj časa, da si vse zapomni.
Pod nastavitve naredi, kar misliš in potem pusti in uporabljaj napravo na terenu. Tudi meni je od začetka nekaj časa, kak dan ali dva, metalo na drugo cesto, potem se je umirilo in dela super. Je še težava v trzanju vozila-ikone, ampak to je problem v FW in ne v napravi ali nastavitvah.
Kar se natančnosti tiče...no, jaz še nisem nič zgrešil, res pa še nisem preverjal, koliko satelitov najde in kakšna je natančnost. To je predvsem odvisno, kje si in kje to preverjaš, tako da tega ravno ne moremo realno testirat.
V rubriki o 3490 sem pa dal popis vseh fajlov, ki pridejo z novo evropo za serijo 3490. Preveri tam če imaš vse prave cifre fajlov, če si pa dal dol preko lifetime, ti je pa tako dalo vse prav za serijo 3490.