Moderatorji wake up!

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Uveljavilo se je neko pravilo, da je tisti, ki ima malo postov in aktivno sodeluje v temah, avtomatsko alter nekoga.

E ja, sej pa se dobro vidi, ko nekdo s 5 napisanimi postih pozna vse uporabnike na pamet, pozna vse 'stare fine'...

Fenomen izbrisanih
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Prej antiAlter
smile-1.gif
podobno kot antidelci.

Kdo pa je tvoj alter oz. antialter?

diva

Pripravnik
10. mar 2011
112
0
16
34
Niti slučajno ne grajam moderatorjev, ampak morda bi bilo dobro, če bi bili pozorni tudi na tiste, ki so že bolj na začetku sodelovali na alterju. Sicer pa ne vidim razloga, da bi bilo kaj narobe s tem, da se število uporabnikov veča. To vendar pomeni, da je forum zanimiv in uporaben. Bi pa lahko bili nekateri člani alterja, ki se na vsak način trudijo dominirati na forumu, bolj uvidevni do "mlajših" alterjev in dopuščali tudi drugim, da izrazijo svoje mnenje. S tem, ko mnenja novejših uporabnikov zatrete že v kali, samo zbijate rating alterju.

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Sign of times...
Tema poziva moderatorje, oglasita se samo dva.

Če vas je premalo, pa bi lahko dodatne rekrutirali, a ne?

Po drugi strani, zakaj bi se trudili. Saj imate prav.

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik diva pravi:
Niti slučajno ne grajam moderatorjev, ampak morda bi bilo dobro, če bi bili pozorni tudi na tiste, ki so že bolj na začetku sodelovali na alterju. Sicer pa ne vidim razloga, da bi bilo kaj narobe s tem, da se število uporabnikov veča. To vendar pomeni, da je forum zanimiv in uporaben. Bi pa lahko bili nekateri člani alterja, ki se na vsak način trudijo dominirati na forumu, bolj uvidevni do "mlajših" alterjev in dopuščali tudi drugim, da izrazijo svoje mnenje. S tem, ko mnenja novejših uporabnikov zatrete že v kali, samo zbijate rating alterju.
Ja , s totimi srednjeslojaši je bil vedno problem , ja ,
rolleyes-1.gif

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.627
3.995
113
Kakšni časi, ljudje ki se pritožujejo, da se Janša vedno pritožuje so pritožujejo kot Janša.

diva

Pripravnik
10. mar 2011
112
0
16
34
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik diva pravi:
Ja , s totimi srednjeslojaši je bil vedno problem , ja ,
rolleyes-1.gif

Se spomnim, ja
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.296
7.063
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Jaz bi enostavno prepovedal alter nicke. Vem da je to skoraj nemogoče, ampak.... Občutek imam da tukaj debatira nekaj deset stalnih uporabnikov, ki pa imajo skupaj 1000 nickov.
In katere nicke ti uporabljaš?
grims-1.gif
Kot vidiš mi zadnje čase še za hanzija bolj malo časa ostane.
Kdor ugotovi moje alterje dobi gajbo. Za vsak alter eno.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik jolko pravi:

Tema poziva moderatorje, oglasita se samo dva.

a ni zadost, da eden pove, kakšne so možnosti in kako lahko postopaš kot uporabnik?

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Jaz bi enostavno prepovedal alter nicke. Vem da je to skoraj nemogoče, ampak.... Občutek imam da tukaj debatira nekaj deset stalnih uporabnikov, ki pa imajo skupaj 1000 nickov.
In katere nicke ti uporabljaš?
grims-1.gif
Kot vidiš mi zadnje čase še za hanzija bolj malo časa ostane.
Kdor ugotovi moje alterje dobi gajbo. Za vsak alter eno.
Jaz glasujem za The red devil. Ta tut nima več cajta, ergo - ti si on on je ti.
smile-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
najbrž ja. to bi pa lahko vedu, da je čista laž, sej si menda oba videl v RL