Mobitel - mms nastavitve

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Saj sem že v prvem sporočilu napisal, da sem se držal teh navodil, pa ni delalo. Potem so mi na Mobitelu poslali sms z nastavitvami, pa ni delalo. Potem je čez par ur začelo delati normalno. Danes pa hočem poslati mms in spet ugotovim, da mi ne dela (ne pošiljanje in ne sprejemanje).

Pa drgač nisem neki tupi, kar se tehnologije tiče. Se bom problema poskušal rešiti sistematično. Mogoče kdo vse, kako bi lahko iz "Dostopnih točk" odstranil privzete simobilove nastavitve. če hočem zbrisati, mi napiše da "Zaščitene dostopne točke ni mogoče zbrisati".

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
1. Ali je nokijin symbian
bonk.gif
in ne zna uporabit prave dostopne točke, čeprav si ti označil, katero naj koristi. Če simobilove ne gre zbrisat, biu jaz mogoče še probal korak 2.
2. Naloži najnovejši softver prek pc suit, da v telefonu vse pobrišeš, nato pa ti naj pošljejo nastavitve prek smsa.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Običajno telefoni že od samega začetka uporabe interneta mogočajo nastavitev večih dostopnnih točk in izbire privzete. Torej to maš? Pol pa samo flešaj
wink-1.gif

Pbutec

20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
No, jaz sem obupal. Če nesem telefon na mobitel, bi mi porihtali to (glede na to, da je drgač aparat bil kupljen prek simobila)?

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
sej v centru ti ne morjo druzga nardit kokr nastavitve vpisat, kar si jih pa že sam večkrat. Očitno je težava v samem SW telefona in bi bil potreben kak update le-tega ali v skrajni sili serviser...

Pbutec

20. jul 2007
15.180
3.641
113
Marlbor
Na novo sem namestil software na telefon in ne deluje sploh. Pa me še ena stvar zanima, kaj bi moralo biti vpisano pod
Orodja - Nastavitve - Povezava - Paketni podatki
?