Tudi Monako je očitno v tretjem svetu...saj prav da si odprl temo in opozoril na praznike
enak opaljot kot Švica ima tudi Bosna... previdno
Tudi Monako je očitno v tretjem svetu...saj prav da si odprl temo in opozoril na praznike
enak opaljot kot Švica ima tudi Bosna... previdno
Tudi Monako je očitno v tretjem svetu...
Torej če dam iphone najprej na 3g in potem izklopim podatke je dovolj ali moram nujno še letalski način vključit?Drugače letalski način je ok, samo izklop podatkov pa ni nujno dovolj. Včasih ko si povezan na LTE še cukne par kb, čeprav so podatki izklopljeni, tako da je potrebno dati v tem primeru na 3G ali 2G. Fail ali feature v LTE povezovanju.
Ja mora delat. Ampak nastavi 2g/3g ker več kje je šla že ena od teh dveh tehnologij v pozabo.Torej če dam iphone najprej na 3g in potem izklopim podatke je dovolj ali moram nujno še letalski način vključit?
Očitno tvoj jajc še ne pozna LTEBil nekajkrat z iphonom v Bosni. Samo vgasnu podatke, nikoli niti centa za plačat. Ni to android jajc z svojimi forami.
Glej meni nikoli niti centa in ne bluzi, pa bil z motorjem dol vsaj 15x na sezonoMalo manj bluzi, se dogaja tudi na iphonih, ker je tezava v LTE protokolu. Odprta tema pred kratkim https://jabuk.si/pbb/viewtopic.php?p=556014&sid=5a46f34101a8cd55881f970d7d5ee6f8#556014
Z tem se nisi ravno pohvalilBil nekajkrat z iphonom v Bosni. Samo vgasnu podatke, nikoli niti centa za plačat. Ni to android jajc z svojimi forami.
Kaj si imel paket Balkan vključen??Glej meni nikoli niti centa in ne bluzi, pa bil z motorjem dol vsaj 15x na sezono
Odvisno je tudi od operaterja. Meni prej pri Telekom in T-2 nikoli ni bilo nič ekstra zaračunano zaradi tega. Potem sem pa prestavil k A1 in glej ga glej, sedaj dobivam čudežne podatke na računu. In ja, izkazalo se je ravno kot to - LTE/3G preklop in podatki, katere je nemogoče izključiti zaradi tega. Obstaja sicer možnost, da LTE na telefonu ne dovoliš, če telefon to omogoča.Glej meni nikoli niti centa in ne bluzi, pa bil z motorjem dol vsaj 15x na sezono
Ampak najbrž ne ve na katero omrežje je bil povezan. Če na 3G ali 4G ali če je celo preklapljal med tema. Ali celo med različnimi operaterji in omrežji. Spremenljivk je kar precej.Čist tak za info. recimo sin bil letos 4 dni na strokovni ekskurziji v srbiji. Samo podatke vgasnu na iphonu, niti centa za plačat. Paket a1 vajb
Pri katerem operaterju si?Da si sposodim Poljsko kako je s podatki v Veliki Britaniji. Porabiti nase, ki so draaaagi ali kupiti esim?