Mobilni internet Avstrija

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Ima kdo kako pozitivno izkušnjo? Rabil bi enih par GB za cca en teden.

Pogoji:
Relativno enostavno dobavljiv (črpalke, trafike)
Plug and play (sim noter, PIN, surfaš)
Klici me načeloma ne zanimajo.

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Super, hvala za odgovor.

Se pravi, če prav razumem. Kupim breitband BOB, ki stane 14,90€ in ima vključen 1 Gb, ko ga aktiviram. V tem paketu je tudi SIM kartica. Kako pa naslednje opcije aktiviram? Tle sem se z mojo nemščino malo zgubil.

bste

Pripravnik
4. maj 2009
118
3
18
Podpulfrca
Ce potrebujes samo AUT, potem ok.

Sicer pa polej se tole: https://www.drei.at. Zakupljeno kolicino Interneta potem lahko koristis se v Italiji, pa se nekaterih sicer manj zanimivih drzavah (GB, Danska, Svedska). Lahko napolnis preko neta z EC.

Lp, B.

I

Izbrisan uporabnik 3287

Kupi v sparu kartico za 14 eur. Sim + vkljucenih 1000 min + 1000 sms + 1000 mb za prvi mesec. Deluje takoj po vstavitvi kartice v telefon. Vendar pozor: deluje le v Avstriji. Ce pa kupis kartico (dobroimetje) in dofilas, si potem dosegljiv povsod. Naslednjo polnitev: kupis v sparu. Lp

I

Izbrisan uporabnik 3287

V sparu dobis za vse ponudnike. Jaz imam tega zgoraj napisanega in je prav spar ponudnik - S budget mobile (na omrezju tele.ring, ce se ne motim). Dela bp. Vec info: www.s-budget-mobile.at

I

Izbrisan uporabnik 3287

Jah. Glej na to takole: enostavno ni mozno, ker ne bi potem nasi operaterji zasluzili in bi ubogi morali zapreti stacune. Ter ostala sr@nja od izgovorov. Naj se tole dodam (za tiste, ki si niso ogledali linka): vsaka naslednja polnitev za 10 eur ti prinese 1000 sms, 1000 min, 1000 mb. Mogoce se (samo za info): kolega se je vezal za dve leti (pri enem od operaterjev-ne spar): za (cca) 65 eur na mesec: prenosnik 17"+sg3 (takrat se ni bilo s4)+modem/ruter za domaci internet+neomejeno v to omrezje internet, klici, sms, 2000 min v vsa omrezja (v avs)+ 200 min za "balkan" stevilke. Glej in se cudi. Ta operater se ni propadel!? Kako je to mozno?! He he. Lp

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
Pred kratkim je v Avstriji tudi Hofer začel ponujati svojo mobilno telefonijo. Za internet ima predplačniški paket Hot Data, kjer za mesec dni dobiš 3000 MB, za 6,90 Eur. Polni pa se lahko preko njihove spletne strani tudi s kreditno kartico ali PayPalom.

Za 9,90 Eur pa je paket z 1000 enotami za pogovore in sms + 3000 MB prenosa podatkov.

https://www.hot.at/#kaufen

I

Izbrisan uporabnik 474

Jaz uporabljam Spar Intetnet kartico. Je na omrežju tele.ringa, ki uporablja T-mobile. Začetna cena je 14,99€, ptednaloženo je za 4GB podatkov (merjeno po podatkih, ne €). Bonus velja 1. leto

bushi

Pripravnik
12. avg 2007
381
0
16
Obišči stran
Ja, 3 GB se sliši dost. Sam ne pozabit na to, da je obračunski interval za prenos podatkov 1 MB. Najdaljsa seja pa traja 12h.
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

Jaz sicer uporabljam mobilni internet za trenutke, ko drugače nimam dostopa. To pomeni za prometne informacije v avtu in pa na delovnem mestu, kjer imamo WiFi navzven zaklenjen za 1001 stvar (kar je pravilno) in tako imam dostop do osebnega maila (gmail imamo zaklenjen), za Viber sporočila (da ne trošim SMS-ov z SLO številko) in da je moj SmartWatch sinhroniziran (vreme, koledar itd.).

Do zdaj je v enem mesecu šlo okrog 400MB podatkov, s tem da je telefon na začetku naredil nekaj nadgradenj programov, preden sem odklopil. V stanovanju pa imam WiFi, tako da tam ne koristim mobilnega.
Všeč mi je bilo to, da dobroimetje traja eno leto, kar bo glede na porabo ravno dovolj... Je pa res, danisem delal raziskave, kaj se splača in kaj ne. verjetno so bolj ugodne variante

Podobne teme