Jaz imam motor zaradi užitka v sami stvari. Zelo mi je všeč oblika, občutek med vožnjo, veter, svež zrak, zvok itd.... Dejstvo je, da nekih vozniških izkušenj nimam, druga in najpomembnejša zadeva je ta, da imam družino, ki me čaka doma....Nekih samomorilskih nagnenj nimam....samo uživam v svoji lagani vožnji...Pa tudi v družbi, ki jo motoriranje prinaša, mešanica vsega je potem to zaradi katerega se ukvarjam s to dejavnostjo. Prehitevanja enostavno ne maram, razen takrat, ko je "nujno", pa še na to vedno čakam, da se bo pokazala varna situaicja za izvedbo. Vozim se takrat, ko imam čas in mi je vseeno kdaj pridem na cilj. Ni lepšega kot lepo poletno jutro, ko zakurblam mašino in se oblačim....potem pa lepo na izi proti morju, gorenjski, štajerski....
Se spomnim, da si pisal, da še nikdar nisi dohitel ali celo prehitel motorista....meni se je pa že večkrat zgodilo, da, ko sem vozil lepo po CPP, so me avtomobili prehitevali....
Se spomnim, da si pisal, da še nikdar nisi dohitel ali celo prehitel motorista....meni se je pa že večkrat zgodilo, da, ko sem vozil lepo po CPP, so me avtomobili prehitevali....