Lepo pozdravljeni imam občutek ,da mi je ukc prikril izvide ki bi jih moral dobiti .Sedaj me zanima kam se obrnit ,da ta izvid dobim oziroma ga vidim. Najlepša hvala za vašo pomoč. Želim pa si pogledati. vse izvide od aprila pa do oktobra. Ker sem dobil diagnozo depresivna aniksiozna motnja ta diagnozo so zapisali na obazcu privolitev ali zavrnitev v zdravstveno oskrbo po pojasnilu. Pod odpustnimi diagnozami te bolezni ni navedeno april in oktober Me pa še skrbi kako so prišli do te diagnoze , sicer sem imel operiran palec desne roke zamenjava silastica z kito ekstenzorja prsta . Pod obvestilo zdravniku ta diagnoza ni navedena prav tako mi diagnozo ni pripisal psihjater. Ko sem malo povprašal medicinsko sestro če ji je kaj znano da bi mi naredili ct je odvrnila da ji ni nič znano .Pravtako mi je kirurg povedal ,da je operacija potekala normalno. Operiran pa sem bil v splošni anasteziji . Ali imslite ,da so prišli do diagnoze na podlagi obnašanja ali česa drugega. Ker sem zelo v skrbeh sem pripravljen it na nov ct pregled prvi je bil brezhiben, naj še povem ,da sem moral podpisati v privolitev v rentgenske postopke verjetno zaradi palca , ker so mi presadili kito oziroma ekstenzor iz prsta na nogi.