Na koncu koncev sploh ni to največje bistvo...Itak je tričetrt naprav večinoma vsaj v povezavi s kitajsko.
Realno je bistvena "receptura"in kvaliteta proizvodnje.
Tisto pa nihče ne vidi ko se poštarji lomijo pod kupi paketov ,paketkov res brezvezne robe ki se pa dejanko na kilometer vidi da je "kitajska" roba..
Tako vizuelno ,kot po opisu je dejansko ta vrtalnik kar solidna zadeva ,kaj je pa v praksi bom pa res lahko komentiral čez kakšen dan.
Lahko pa zatrdim da kolikor sem jih sedaj med izbiranjem prijel v roke mi je ta dejansko sedel v roke najlepše. da ne govorim o tistih noname napravah.
Večinoma kar nerodne zadeve. Prav smešno je ,ko ti kakšen trgovec hvali zadevo ,potem vzameš v roke ,pa še regulacije obratov preko gumba nima...haha Ali on ali pa off...
Zdaj če sem zasral ,sem itak svoj denar. Samo vam povem ,da ko sem jo vlačil po rokah , mi pač odgovarja. In bi dal v tistem momentu tudi 150 evrov zanjo ,če nebi našel te ugodne cene.
Po drugi strani pa sploh ne razumem kaj bi lahko zasral ?? " Lepa" , "lahka" , " dovolj močna "...kaj bi lahko bil problem ?
Garancije 3 leta ,baterija dve leti. Če se po treh letih razleti ,kar sem siguren da se ne bo , bom pač nabavil drugo...Če samo pomislim koliko bom v teh treh letih zapravil za cigarete ,en drug za kavo ,spet drug za pivo...jao,jao...