Mlajša!!!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
ja akcija, to že..ampak finta je v temu, da sem več kot 20 let starejši..že zadnjič, ko sva bila na pijači mi je bilo mal nerodno pred drugimi, ko se je hotla nekaj obešat po men pa to,,sem se jo komaj branil
smile-1.gif

Nema veze, zakon pravi 15 let. Eni plačujejo velike pare da lahko tako mlade nabijajo, ti pa to dobiš zastonj, nebodi nor.

V U.S. te tak skok stane od jurja naprej, lahko pa tudi 20 let na hladnem, tako da se zamisli kake bonitete imaš v evropi
grin1.gif

Nisi v prekršku.

Ampak za čisto vsak slučaj hrani SMSe, ampak že to je nepotrebna "ziherca",...

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
@piki, sam misel nate me še odvrača od tega dejanja
wink-1.gif

malkom, kriza je to, ker je ratala zelo posesivna..ej, pa ne more me mula skoz morit pa to-kje sem bil, pa kam grem, pa v službo me klicari-če jo pa skenslam s telefona je pa halo, pa moja jaga ji ne paše, ker so živalce boge itd..telesno je odrasla
evil.gif

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
če ne druga, vidiš kak bo enkrat tvoja hčera tečna
hysterical-1.gif

nasvet: delaj sine
hysterical-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Si z njo zarad psihe al zarad telesa. Tak odkrito? Nerabiš odgovorit, le obračam te v pravo smer, da pač potrpi te izpade,...

no, saj nisem z njo tako direkt, ker furam eno drugo zdej ( polnoletno LOL)..drugač pa od nekaj pijačk (moja napaka) nisva nič počela, razen, da sem ji izrekel par komplimentov pa enkrat en bežen poljubček na obraz.pa skoz mi pošilja SMS, kako je zaljubljena pa to..ne vem, kaj vid na stardecu , kot sem js
smile-1.gif

zdej sem pa v curcu po domače..ful mi je všeč, zgleda ko lutkica, ampak mi nekaj govori, da se ne smem dovolit več..za primerjavo- njena mamica je mlajša od mene LOL

med vrsticami-devištvo bi mi dala
rolleyes-1.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
aha . zdej sem se prpeljal s kolesom iz trgovine, pa sva se mal tmle mal s tastarmu zgovarjala,od nje, mucka je še v šoli
smile-1.gif
ko je glih štiho vrt..tko enih par ulic naprej isto v istmu selu smo doma , tako, da je še bolj zoprno..stari bi me kresnu z lopato haha

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:

zdej sem pa v curcu po domače..ful mi je všeč, zgleda ko lutkica, ampak mi nekaj govori, da se ne smem dovolit več..za primerjavo- njena mamica je mlajša od mene LOL

Pol še pa mamico skušaj povrtat.

No čist resno: loti se zadeve!!

Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
med vrsticami-devištvo bi mi dala
rolleyes-1.gif

Take šanse več neboš mel!

Za tako kombinacijo pa se še jaz zagrebem!

Moreš vedet da en američan bi za 16 letno devico odštel tut 10k$++...

Čez 5 let se boš tepel po glavi da nisi zagrabil!

jaz sn 24 pa dvomim da še bom kdaj kaj nedolžnega ujel, mi je kr bed,...

Zorganiziraj se pa akcija!

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
To z devicami pa ne kapiram, daj to malo razloži.
Ni boljše met ene vsaj malo utečene, ki ve kaj dela...

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Tud meni ne, ker me res nič ne rajca to, da žulja, pa da skor joka zraven...očitno je to tko, kot neke vrste sindrom,ko zavaljeni "old farts" na vsak način hočjo podret ful hudo bejbo....mokre sanje
tongue-1.gif
ress:

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Fora z devicami je v temu, da teli papucari nedobijo pri izkuseni babi, zato pa iscejo device, da jih razdevicijo (saj veste kaj pravijo za device.... vedno se vracajo k tistemu, ki jih je razdevicil) in po njihovo naucijo onegavit.

Zato pa pol najebemo mi dobri fukaci ko staknemo kako ex junfrco, k se sam uleze da noge narazn in rece du mi.
Skratka, skoda naturalij!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
To z devicami pa ne kapiram, daj to malo razloži.
Ni boljše met ene vsaj malo utečene, ki ve kaj dela...

Ja tako ulaufano dobiš za vsakim vogalom, če je nemoreš dobit si jo pa kupiš.
Zdaj pa idi pa nedolžno najdi za vsakim vogalom, pa si jo kupi če si lahko,...

V U.S. je devištvo ene 25 jurjev, devištvo mladoletnice pa sigurno 4x več.

Tale model tukaj pa jo dobi zastonj pa se obira. Upam da ti jo nažge kak junec, pol pa ti bo žal.

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
In potem bi kaj?
Se lahko hvalil okoli s slabim seksom?
Bi raje videl, da kaka lušna urejena 40 letnica pade, kot pa nedolžna 17 letnica...