Mlajša!!!

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Meni so take zveze pri takih letih čisto mimo. Najdi si raje kako 18-19 letnico. Mam občutek, da na take mlade navalijo tisti, ki si starejše ne morejo dobit. In verjetno je to kr precej res. Primer je lahko moj kolega, ki je do zdaj imel resne zveze samo z 3-4 leta mlajšimi.

Usklajevanje mentalnih ravni.
evil.gif

Od bolj resnih zadev sem imel samo eno, ki je bila prav mlajša od mene (3 leta). Fajn razmišljala o določenih stvareh, adijo divja v pojstli..., se pa vidi po obnašanju, da je mlajša. Skor ga žurat hotla, pit...da se ji dogaja. Ta faza pa je bila že daleč za mano in nisem mogel ne hotel dohajat.
grin1.gif
Plus določeni vidno otročji trenutki.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:
Pri meni je razlika 6 let. In je prav fino. Ona je vesela ko ima starejšega, kmalu sivega in šarmantnega. Jaz pa sem vesel da bom pri 50ih imel mlado ženo
cool-1.gif

7,5 je še bolje
evil.gif

so pa te razlike lahko od para do para različne. So punce, ki resneje razmišljajo od svojih vrstnic in so fantje, ki tudi resneje razmišljajo od svojih vrstnikov. Vse je pač v tem, kako razmišljata dva, ki sta skupaj, ne glede na leta. Ja se pa strinjam, da neko povprečje je, ampak izjeme potrjujejo pravila.

Praktično, dokler ne poskusiš, ne moreš vedeti.

Fiat007

Fizikalc
1. apr 2009
1.065
0
36
43
Gorenjska in okolica (Bled)
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik Fiat007 pravi:
Pri meni je razlika 6 let. In je prav fino. Ona je vesela ko ima starejšega, kmalu sivega in šarmantnega. Jaz pa sem vesel da bom pri 50ih imel mlado ženo
cool-1.gif

7,5 je še bolje
evil.gif

so pa te razlike lahko od para do para različne. So punce, ki resneje razmišljajo od svojih vrstnic in so fantje, ki tudi resneje razmišljajo od svojih vrstnikov. Vse je pač v tem, kako razmišljata dva, ki sta skupaj, ne glede na leta. Ja se pa strinjam, da neko povprečje je, ampak izjeme potrjujejo pravila.

Praktično, dokler ne poskusiš, ne moreš vedeti.

Jaz osebno kaj dosti časa za razmišljanje nimam več. Časi preizkušanj, razmišljanj,... so šli prehitro mimo
bonk.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Jaz bi se včasih kar tepel, ko so mi te najstnice bolj všeč od mojih vrstnic.
grin1.gif

Edini problem je, ker bom kmalu pozabil najstniški jezik, že zdej se mi zdi, da preveč resno razmišljam za najstnice.
wink-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.595
9.813
113
40
MB
tračnice ma, how kjut
evil.gif

@kloško .. sej lahko kak drug jezik uporabiš, kaki bol mednarodn ;D

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Ma brez dvoma! Moja je 18 stara, sicer kolegi pravijo da sn zmešan, ampak kaj če pa gledam sovrstnice pa ena ni pol tolk
slatka kot moje dete.

Ej pa točno to ti pravim!!! Tudi moji kolegi se vsajajo glede 16-letnice, pa ali nima sploh noben punčare, ali so pa 10x manj sladke od nje.
smile-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Pa sej to je to! Da sn zmešan in da je premlada pa govorijo kolegi, ko majo že 5 let isto babo da so naveličani in fauš vsakemu kolegu nove češple, al pa taki ko so vrsto let samski. Pa nenazadnje se ji niti ne vidi da je 18. No sej tut kaj preko 20 ji pa spet nebi dal.
smile-1.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Pa kaj se sekiraš, kolk je stara? Porini, dokler lahko, itak bo kmalu konc.
Valjda se ne boš oženu z njo?
bonk.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Zakaj pa ne, če je miška prava?

Pa tut tega ne razumem kak bi eni samo enkrat porinli pol pa konec. a ste zmešani, pa ni šanse da se ne vrnem po še več meseka,
pa po še več, pa po še pa še....

Nazadnje urejeno:

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Nisem rekel, da naj samo 1x porine. Pač, dokler bo šlo.
Itak sta še oba presmrkava za resne zveze.