Citat:
Uporabnik yahel pravi:
če bi bil moderator bi vaju oba banal ker mi serjeta po temi!
Se iskreno opravičujem za zadnje dva offtopic posta. Moram sem izraziti veselje ob novem ateistu na našemu forumu, 8888
Ne bom več
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
V reviji Maja sem ravno danes prebral da obstaja operabilna rešitev za ta tvoj problem. Zraven pa boš še imela rešen problem ohlapnih ustnic, razvlečene tamale, pa bolj ozka bo spet. Vsaj ne bo občutka kot da tvoj desc meče svojo hrenovko po hodniku.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Glede na to, da je pankrt izraz, ki ga v glavnem uporabljajo verni ljudje, ki dajo (oz.so dali) veliko na zakonske otroke ter prezirajo nezakonske, meni osebno povsem dol visi in te besede sploh ne jemljem kot resno žaljivko. Posledično je torej moj odgovor ne kot ne, ne zdi se mi grdo, prej smešno.
Tvoje vprašanje pa ni delovalo provokativno ampak bolj nepoznavalsko, posledično si dobila link.
To govoriš iz svojih izkušenj? Očitno ne, jaz pa in če so bile kakšne žaljivke o pankrtu sem jih kot mulc slišal izključno s strani ateističnih gnojev! Tega nisem slišal ne od vernikov ne od duhovnikov. Tako da se malo zamisli kaj blekneš. Tudi na alterju le ateisti žalijo in ponižujejo!
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
V reviji Maja sem ravno danes prebral da obstaja operabilna rešitev za ta tvoj problem. Zraven pa boš še imela rešen problem ohlapnih ustnic, razvlečene tamale, pa bolj ozka bo spet. Vsaj ne bo občutka kot da tvoj desc meče svojo hrenovko po hodniku.
Nimam teh problemov.
Kaj si pa ti imel doma, da imaš občutek, da se tvoja hrenovka sprehaja po hodniku pa res ne vem.
Predlagam, če si že tako osveščen, da za svoje in njeno dobro plačaš operacijo
lahko narediš korak v pravo smer in se nehaš oglašatCitat:
Uporabnik yahel pravi:
mogoče je pa problem zaradi "velikosti" njegove hrenovkeCitat:
Uporabnik barvica pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Nimam teh problemov.
Kaj si pa ti imel doma, da imaš občutek, da se tvoja hrenovka sprehaja po hodniku pa res ne vem.
Predlagam, če si že tako osveščen, da za svoje in njeno dobro plačaš operacijo
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Jaz se samo še nasmehnem...
Jah sej...z leti ti druzga ne preostane kot da se "samo še nasmehneš"
Bod srečna da ti ob tem še kej ne uide
ČujCitat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Glede na to, da je pankrt izraz, ki ga v glavnem uporabljajo verni ljudje, ki dajo (oz.so dali) veliko na zakonske otroke ter prezirajo nezakonske, meni osebno povsem dol visi in te besede sploh ne jemljem kot resno žaljivko. Posledično je torej moj odgovor ne kot ne, ne zdi se mi grdo, prej smešno.
Tvoje vprašanje pa ni delovalo provokativno ampak bolj nepoznavalsko, posledično si dobila link.
To govoriš iz svojih izkušenj? Očitno ne, jaz pa in če so bile kakšne žaljivke o pankrtu sem jih kot mulc slišal izključno s strani ateističnih gnojev! Tega nisem slišal ne od vernikov ne od duhovnikov. Tako da se malo zamisli kaj blekneš. Tudi na alterju le ateisti žalijo in ponižujejo!
vreč pa nismo prepovedali, zaka se pa ni znašla, pa v temi in megli bi tudi lahko okol hodila, ko je zmanjšana vidljivost.Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Zakaj ste pa komunisi prepovedal burke? Barvica vse do leta 1991 posledično ni upala na cesto...
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Me prav zanima kako debela, plešasta, mala in z krivimi zobmi in nosovi sta?