Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Poznam primer, preceeej let nazaj, ko so eni zamorci študirali v sosednjem mestu. Se je (takrat še mlada) pritisnila z enim in rodila malega...zamorčka. Ampak je ''morala'' čez par let spet poiskati kakšnega črnega darovalca semena, da je imela par.
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
Jaz se samo še nasmehnem...
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
In kaj so to pankrti... ???
Citat:
pánkrt -a m (á) slabš. nezakonski otrok: rodil se je kot pankrt // otrok: to so mi pa pankrti naredili / kot psovka prekleti pankrt ♪
pánkrtski -a -o prid. (á) slabš. nezakonski: pankrtski otrok; pankrtska mati / kaj bo ta pankrtski revček ♪
Citat:
Uporabnik barvica pravi:
A misliš s tem, da se skoraj polulam od smeha.... heh, ko vaše/naše traparije berem????
Nič ne uide, delam keglove vaje....
P.s.
Tolk stara pa še nisem...
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Glede na to, da je pankrt izraz, ki ga v glavnem uporabljajo verni ljudje, ki dajo (oz.so dali) veliko na zakonske otroke ter prezirajo nezakonske, meni osebno povsem dol visi in te besede sploh ne jemljem kot resno žaljivko. Posledično je torej moj odgovor ne kot ne, ne zdi se mi grdo, prej smešno.
Tvoje vprašanje pa ni delovalo provokativno ampak bolj nepoznavalsko, posledično si dobila link.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
To govoriš iz svojih izkušenj? Očitno ne, jaz pa in če so bile kakšne žaljivke o pankrtu sem jih kot mulc slišal izključno s strani ateističnih gnojev ! Tega nisem slišal ne od vernikov ne od duhovnikov. Tako da se malo zamisli kaj blekneš. Tudi na alterju le ateisti žalijo in ponižujejo!