Namesto Kravjaka predlagam, da stopiš v Pasji drek... Bo močnejši argument...Evo nekaj za urankarja. Saucony po 1.200km, oba copata hkrati, ne more biti drugega kot tovarniška napaka, samo še v kravjek stopim, zapakiram in pošljem priporočeno, s pripisom "v roke (in pod nos) direktorju".
Hec je bil. Koliko je standard je meni vseeno, to rabijo vedet prodajalci. Po tej kilometrini niso nič počasnejši od asics ds trainer ali adidas adios 6, pri katerih sem trenutno na ca. 750km oziroma 600km. Mi je pa tudi uspelo uničit kakšen par že po 250km. So razpadli še preden sem jih zares umazal.1200km. Pa ti veš koliko je življenska doba tekaškega copata?! Po standardu cca 600km. Jaz ponavadi stisnem okoli 800km, vendar se že čuti da so pri koncu. Ti lahko samo rečeš hvala in kupiš nove, ter držiš pesti da tudi zdržijo tako kilometrino.
So razpadli še preden sem jih zares umazal.
Nisem jih nikoli tolikokrat pral, da bi lahko sodil, oziroma da bi se poznalo kako drugače, kot da so kakšen teden po pranju ukrivljene kot banane. Čistim jih s sirkovo krtačo in vodo.Si me spomnil...
Kok so pa te zadeve kaj obcutljive na weš mašine? Pa sušilce...
Ne priporoča se pranja v stroju. Najbolj kar na roke v umivalniku, old school in sušenje na zraku.Si me spomnil...
Kok so pa te zadeve kaj obcutljive na weš mašine? Pa sušilce...
Točno to sem tudi sam pomislil, pa vidim, da se je malo hecal. Vse, kar je 800km + je za športni copat "upokojitev", če že ne "smrt".1200km. Pa ti veš koliko je življenska doba tekaškega copata?! Po standardu cca 600km. Jaz ponavadi stisnem okoli 800km, vendar se že čuti da so pri koncu. Ti lahko samo rečeš hvala in kupiš nove, ter držiš pesti da tudi zdržijo tako kilometrino.
Urankar je na strani proizvajalca (oz. trgovine), zato je njegova naloga, da najde vsak še najmanjši razlog, samo da je krivda na stranki kupca.A Urankar lahko ugotovi! če je bila stvar prana v pralnem stroju? (DA ker je genij)
600 ali 800 1200 km. Koliko je to časa? 1 leto, dve, več?
Keč je ravno v tem, da razloga ni, da samo v generičen odgovor kopira podatke kupca in artikla in zavrača reklamacije. Po njegovo se napačna uporaba začne ko copate primeš da bi jih iz škatle vzel.Urankar je na strani proizvajalca (oz. trgovine), zato je njegova naloga, da najde vsak še najmanjši razlog, samo da je krivda na stranki kupca.
On osebno pa verjetno že ve, v čem je "keč".
Ne, to razumem, in verjamem, da ijmajo toliko pretečenih kilometrov, sem pa mislil, da si se hecal o tem, da kao "reklamiraš" copate po 1200 km?? Resno??Hecal sem se o tem, da bom urankarju res poslal zapakiran drek in copate, ki imajo 1.200km za sabo, kilometrine pa so točne, tako kot sem napisal.