Misli Osame Bin Ladna...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ne najdeš bistva???
crazy1.gif

Kje sem jaz kdarkoli trdil da v pentagon ni trčilo letalo, da je osama bin laden mitološko bitje ...
confused-1.gif

Jaz sem ti samo rekel, da ne bodi tako aroganten do ostalih. Ker smo različnih mnenj. Nekateri vidijo zaroto da je 11. 9. zrežiran, nekateri pa da je globalno segrevanje mit.

Samovšečnost še ni razlog da drugim soliš pamet.

ON:
Kdo mi je dal boljše dokaze o 11.9? Težko je reči, zato to vprašanje ostaja aktualno.
Komu verjeti? Vladi ZDA zelo težko, če sploh.

Eno je pa jasno, ameriški vladi je ta napad prišel ob prekleto pravem času.
grims-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.959
-8.674
113
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Samovšečnost še ni razlog da drugim soliš pamet.
Tako, kot jo ti?
hysterical-1.gif

Saj si bogi no. Mogoče boš pa nekoč le pogruntal, da se ne bodo vsi obnašali le tebi po godu.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.213
1.384
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik s1m0n pravi:
z letalom zadeti pentagon je preprosto nemogoče (če govorimo da ga je pilotiral pilot)
No, potem ti ne bo težava zanikati slik na linku, ki sem ga prilepil višje...
Torej čakam na razlago, zakaj jaz vidim na tistih slikah kolesa, motor, dele trupa, zakaj so podrte luči v širini letala, zakaj so ljudje videli letalo,...
Pa glej, da bo razlaga dobra
evil.gif

Mogoče bi moral malo pogledati komentarje, teh slik ki si jih prilepil.

In slike delov motorja ki so se pojavile takoj, niso spadale k potniškem avionu ampak k enemu manjšemu.

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Moje mnenje:
Bin Laden v taki obliki sploh ne obstaja, je le umetno ustvarjena figura s strani ZDA. Bin Laden je samo "umetni" razlog za upravičenje vojne za energente (trenutno je to nafta). Predvidevam, da je Ladnov Bine pod okriljem CIE in, da se ima zelo zelo lepo. Takoj, ko podpora vojne v Iraku drastično pade, se pojavi nov posnetek...Potem dajo posnetek v javnost, javnost se tako prestraši in podpora vojni naraste. V zadnjem posnetku govori o napadih na zavezniške sile v Iraku...tako ima Bush spet dober izgovor za povečanje števila svojih vojakov v Iraku... Naši zanamci bodo verjetno izvedeli resnico, tudi 11.09. je ameriški izdelek. Vse je preprosta računica, povzročiti je treba paniko, število žrtev se določi in razlog za vojno je tu. To so storili za opravičenje posredovanja proti državam bogatim z nafto. Za vsem pa seveda kot vedno stoji samo kapital in nič drugega...

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Bin Laden je že v 80-ih letih kolikor je meni znano vodil in uril rekrute za boj proti Sovjetov. Američani oz. CIA naj bi mu pri tem pomagal.

"Bin Laden was, though, a product of a monumental miscalculation by western security agencies. Throughout the 80s he was armed by the CIA and funded by the Saudis to wage jihad against the Russian occupation of Afghanistan. Al-Qaida, literally "the database", was originally the computer file of the thousands of mujahideen who were recruited and trained with help from the CIA to defeat the Russians."

Vir Wikipedia.

Očitno je pa njihova tarča že od leta `98:

"In response to the 1998 United States embassy bombings following the fatwa, President Bill Clinton ordered a freeze on assets that could be linked to bin Laden. Clinton also signed an executive order, authorizing bin Laden's arrest or assassination. In August 1998, the U.S. launched an attack using cruise missiles. The attack failed to harm bin Laden but killed 19 people."

Nazadnje urejeno:

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
stvari, ki so mi sumljive:

1. gospod Bin Laden se je pojavil šele med Bushevo kraljevino
2. kadar gre Bushu navzdol, se pojavi, in Bushu gre spet na bolje
3. tokrat mi je dokazal, da je Bin Laden samo lutka - ko se vsi umikajo iz Iraka, Bin Laden napove povečanje svojega delovanja v Iraku...
tongue-1.gif

1. aja? Napad na rušilec SS Cole, ambasade po Afriki je pa organiziral sosedov Pepe, verjetno. In zakaj je Clinton poslal tista dva Tomahawka nad Afganistan?

Pojasnilo: Bush je seveda trot posebne kategorije, ampak Bin Laden je bil USA trn v peti že prej. Teorije zarote so sicer prijetno branje, ampak težava je v tem, da jim kljub vsem nasprotim dokazov vedno nekaj ljudi verjame in to se ponavlja in ponavlja in ponavlja.... (Primer pristanka na Luni)

rachek

Zelenc'
6. avg 2007
16
0
1
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Edina masivna stvar na letalu so njegovi motorji in še par malenkosti.

Da, teoretiki zarote se tega zelo poslužujejo. Da namreč zlitina 6t zlitina iz titanija in aluminuja ne more zgoreti, da je to znanstveno nemogoče. Če pa že zgori, kakšen ****** ogen pušča za sabo takšna trupla, da jih je mogoče indetificirati na podlagi DNKja ali celo prstnih odtisov. Pa me zanima, kaj je sploh uradna razlaga, glede teh motorjev, kam sta "izginila" ?

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Vse gori, tudi diamant. Le vprašanje temperature je.
Ob trku pri 800 km/h pa se tudi titan kar lepo fino atomizira.
smile-1.gif

Ogo

clarionec

Pripravnik
5. sep 2007
40
0
6
Za nastanek alkaide lahko krivimo (nasilje rodi novi nasilje) Sovjetsko Zvezo, v letih 1990, potem se to nadaljuje...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.546
2.934
113
v lokalni ostariji
khem samo medklic: upam da kot vir vsega znanja ne jemlete wikipedie... ker tale "enciklopedija" je kar dobro pisana po zelji amerov... oz jo lepo popravljajo...