Najbrž res.Malo prevec se z mulci ukvarjate na tem podrocju. Se bodo s sovrstniki ze sami znasli, brezskrbi.
Dobesedno kaj hočeš.kaj pa delaš pri minekraft igri?
lej, 3/4 starsev ne ve da so otroci upraviceni do free office paketa za cas solanja, sole MS ma pogodbo z Ministrstvom…in ja vsake tolk mal spremenijo “paket”, od minulega solskega leta je otrokom ucencem os ,ss… na voljo A3 (zgoraj sem se zatipkal konsem pisal (e) razlicicana žalost prepozno, sem že denarnico odprl. bom pa kljub vsemu vprašal. Ker da bi v šoli dobivali licenco za igrico pa si nisem predstavljal. Je pa res da sem na ob zaključku leta govoroil z razredničarko in je tudi ona rekla, da raje minecraft kot kak fortnite in podobne....
Prijavi se v racun, pa pojdi pod narocnine pa poglej kaj imasmi imamo geslo za office, je za minecraft enako?
Razrednicarko bos poslusal kaj naj mulci igrajo? Hehehe dej no. Ukvarjaj se s svojimi otroci, prezivi cimvec casa z njimi kar delajo v preostalem prostem casu pa nekako njim prepusti. Moja tamala je pri 9 letih sama obrnila far cry 5 pa kaj naj? Minecraft je ze davno za otroke pravi. Niso to vec 80. Leta. Tamau je pa povprecno 3 sekunde za mano na krog v f1 na simulatorju (volan, sedez, monitor....)na žalost prepozno, sem že denarnico odprl. bom pa kljub vsemu vprašal. Ker da bi v šoli dobivali licenco za igrico pa si nisem predstavljal. Je pa res da sem na ob zaključku leta govoroil z razredničarko in je tudi ona rekla, da raje minecraft kot kak fortnite in podobne....
Hvala za pojasnila.lej, 3/4 starsev ne ve da so otroci upraviceni do free office paketa za cas solanja, sole MS ma pogodbo z Ministrstvom…in ja vsake tolk mal spremenijo “paket”, od minulega solskega leta je otrokom ucencem os ,ss… na voljo A3 (zgoraj sem se zatipkal konsem pisal (e) razlicica
Mas pa notri se kup drugih appov