Citat:
Uporabnik ptil pravi:
KSZ
Tisti, ki pravite, da iz tujine zamude toleriramo... Par mesecev nazaj sem iz nemškega Amazona naročil eno zadevo za darilo, s priority shipping, ki sem ga tudi pošteno plačal. Ko je zadeva šla v dostavo, je tracking kazal predvideno dostavo 3 dni po prvotno obljubljenem datumu dostave. Po pritožbi na Amazon sem dobil vrnjeno tako kupnino kot poštnino!
Naročil v petek, v soboto bi že lahko prevzel v Kranju. So me kar presenetili s hitrostjo.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Smo (sem) to ugotovil da tudi pri lastnem prevzemu lahko lepo cakas
V Kranju so zelo hitri jaCitat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Naročil v petek, v soboto bi že lahko prevzel v Kranju. So me kar presenetili s hitrostjo.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Smo (sem) to ugotovil da tudi pri lastnem prevzemu lahko lepo cakas
Citat:
Spoštovani, kupci. Zaradi gneče pri dostavnih službah vam svetujemo, da naročila osebno prevzamete v enem od naših prevzemnih mest, tako se boste izognili stroškom dostave ter skrajšali dostavni čas na minimum.
Stroški z našim prevozom in naš čas pa zgleda ne štejeCitat:
tako se boste izognili stroškom dostave ter skrajšali dostavni čas na minimum.
Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
novo obvestilo:
Citat:
Spoštovani, kupci. Zaradi gneče pri dostavnih službah vam svetujemo, da naročila osebno prevzamete v enem od naših prevzemnih mest, tako se boste izognili stroškom dostave ter skrajšali dostavni čas na minimum.
Očitno gre res počasi a zanesljivo v maloro.
Ja v obliki bona za 5€ ob ponovnem nakupu nad 50€ - 31.12.Citat:
Uporabnik luciano pravi:
Baje dobiš dobropis
Citat:
Uporabnik pinkobalinko pravi:
novo obvestilo:
Citat:
Očitno gre res počasi a zanesljivo v maloro.