In kaj bos z diskom naredil?
Disk sicer dela, tako da gre v comp ta vikend... Ne da se mi še 1x k njim... Sem pa reklamacijo vseeno poslal, pa da vidmo.
In kaj bos z diskom naredil?
Če na njem najdeš kaj konkretnega, prilepi semle.
Študentko na salterju, pa tistega ki gre s čitalcem po naročenoSpet ena cvetka iz Mimovrste:
Kaj točno zaračunajo v vrednosti 0.9eur ob lastnem prevzemu? Nimam problema s tem, da se storitev zaračuna, samo me zanima kaj plačam. A kdo ve?
Spet ena cvetka iz Mimovrste:
Kaj točno zaračunajo v vrednosti 0.9eur ob lastnem prevzemu? Nimam problema s tem, da se storitev zaračuna, samo me zanima kaj plačam. A kdo ve?
Sem naročila eno spominsko kartico. šele na mailu po potrditvi sem videla, da so mi zraven obračunali 0,9€ za dostavo (kam? najbrž v ciljno poslovalnico) in pe 0,9€ za osebni prevzem.
pač, kar naenkrat so zavohali spet zaprtje raznih bigbangov ipd, in da bo folk spet lahko preko spleta naročeval. pa so malo še zraven računali - manj kot poštnino seveda, da dodaten denar doma ostane.
To pomeni, da pri plačilu z nakazilom tega ni?Tole je na mejlu. Jih jutri povprašam, kaj smatrajo pod dostavo, če izdelek sam prevzamem in kakšne so to buče za plačilo ob prevzemuPoglej priponko 37171