Danes zjutraj naročil SSD in nosilec za prevzem v BTC (na zalogi, takoj prevzem). Že med samo obdelavo so bili neki čudni statusi pa errorji na strani, ko pa vendarle dobim SMS in email za prevzem, gre v roku pol ure v BTC kolegica na prevzem. In ji rečejo: to je pa nekdo prevzel že pred eno uro!!! In seveda ni dobila robe...
Se pravi je "KAO" nekdo prevzel robo še predno sem jaz dobil potrdilo oz SMS... Žal mi je samo, da sem zadevo plačal v naprej... Seveda na info so me želeli odpraviti, ampak, s tem so mi res samo dvignili pritisk.....
Po klicu na informacije, preverjajo, me kličejo nazaj, da me roba čaka tam... Seveda odšel sam ves jezen iskat, so me tudi tam "šetali" od enega pulta do drugega. No, robo sem sicer dobil, ampak žal šele doma ugotovil, da so mi podturili rabljen odprt disk namesto novega, seveda po ceni novega, brez besede, da gre za rabljeno. Kako vem? Nalepka na škatli prerezana, disk ni bil v zaprti foliji, pač pa samo vstavljen v plastiko...
Mimovrste? Ne vem, tudi brezplačna poštnina za VIP status ne odtehta več vseh pizdarij, ki sem jih imel zaradi njih...