Napaka pri vsakem 2 naročilu. NO ne se hecat. Pred 10 leti in ko po nekaj letih naročiš spet nekaj spet ista zgodba.
Nisem jaz kriv studentu da je tam! Ce ga lepo nahruliš v soboto te v ponedeljek zjutraj poklice nekdo z vrha! Sem sel pred časom nekajkrat na led. Nato kakih 5-6 let razen res drobnarij pri njih nisem vzel nič.
Ja zanimivo je da iz SLO zadeva zamuja za 3-8 dni. Iz tujine pa pehiteva njihove ohlapne roke za 2-4 dni. Pravzaprav kot vemo je z malo sreče iz tujine z navadno pošto prej kot če SLO trgovec nima v svojem skladišču.
Pod črto dosegel boš nič. Se nima smisla kaj dost jezit. Edin pove se jim kar jim paše in se pač nabavlja od tam kjer roki dostave načeloma držijo.
Meni so lani januarja plačano robo poslali z odkupom. Pravi študentka vrni alia pa plačaj in čakaj 2 tedna na vračilo kupnine. Ker sem bil volje da tisti dan udomačim PC in monitorja tisti moment v EU skorajda ni bilo sem pač plačal in se pošti zahvalil ker jim je vzela še nekaj provizije od koraj 2k zneska. V ponedeljek zjutraj je nekdo klical. Se nisem hotel nič kaj dost sploh pogovarjat, ker nima smisla. No denar je bil ob 12h na TRR. Te podraži, ko ti oni tumpajo da si 3 dni po nakazilu spremnil SAM status plačila! Dobava je bila zaloga 3 dni. Dobil v 10 dneh s tem, da sem na pošto v soboto klical, če je zadeva prispela, ker naj bi oddali na petek...