Milka?!

2. jul 2020
5.122
6.678
113
Če se bo ta trend nadaljeval lahko recimo kmalu pozabite na čokolade Gorenjka in Kraš, ki sta trenutno v zelo klavrni situaciji..

Treba je tudi omeniti, da so ena podjetja sklepale pogodbe z Roterdamom v naprej preden je udarila slaba letina. Naslednje leto bo vse dražje, ker se bodo upoštevale nove pogodbene cene za vse. Od sladoledov do vroče čokolade. Se opaža tudi trend upadanja prodaje sladkih izdelkov, zaradi vsega ozaveščanja.

sousis

Guru
16. nov 2019
1.608
1.080
113
Kar se krasa tiče: hocete reci, da so na policah zadnje bajadere, jaffa keksi in limonini frondiji?
Dvomim, saj če nič drugega bo nek zastopnik v SLO. Jim pa očitno ni več dovolj denarja nosilo tole, da bi upravičilo plačevanje najemnine (za trgovino in spletno stran). Bilo je pa dokaj na hitro narejeno, ker ni nobenih obvestil bilo, pa na FB so še naprej objavljali - po mojem že avtomatsko nastavljen "queue" za social media posts...

(Zakaj sem tako dobro obveščena, ker sem rabila tiste njihove riževe dražeje za eno posebno rojstnodnevno torto, pa sem na vsak način želela priti do njih - neuspešno.)