če nimaš za milko pač jej kaviar, jaz ne vidim problema.Meni osebno ni všeč. Milkino tudi jem tri okuse
Če ne bo banan, še česa drugega ne bo...kakava ni.
kave ni.
banan ni.
papirja ni.
vse gre v ...
Barcafe je 'đezva only' kufe.Nisem kofetkar, moja je... Barcafetkar, pa se ni dala take pripombe.
Skuhana na avtomatu je pa baje zanic (po besedeah sodelavcev)
Praška?Če ne bo banan, še česa drugega ne bo...
ALTER-ja?Če ne bo banan, še česa drugega ne bo...
..ko smo še v Avstrijo hodili ponjo... 300g je bila 19.90 ATS. Bom šel enkrat za hec, da vidim zdaj cene... Edit: ravno sem pogledal na Billa strani -5x100g 4,46 evra... In akcija 3 kom 276 g za 6 evrov. Avstrija vabi....Pa vzameš Lidlovo znamko za 2€ (včasih s kuponom 1€). Ni nič slabša.
Je bila ja 19.90 ATS, ampak margarina Rama je bila pa 14.40 ATS...... V Konzumu je bila pa ravno obratno, Milka 27.90 ATS Rama pa 8.90 ATS. Tako da si vedno moral v obe trgovini in povsod zapraviti vsaj 1000 ATS da si dobil povrnjen Mehrwertsteuer! Je bilo kar zanimivo če ti je kdo naročil da mu prineseš Milko ali pa Ramo ker ti je dal Schillingov toliko kot je bila na akciji...ko smo še v Avstrijo hodili ponjo... 300g je bila 19.90 ATS. Bom šel enkrat za hec, da vidim zdaj cene... Edit: ravno sem pogledal na Billa strani -5x100g 4,46 evra...