Migranti so že (spet) v Sloveniji - 4. del

erikson

Guru
25. avg 2007
22.328
6.141
113

Po neuradnih informacijah Mladine so ustavni sodniki razveljavili 10.b člen novele zakona o tujcih, ki v primeru zaostrenih migracijskih razmer predvideva omejevanje vstopa tujcev v državo oziroma dopušča zavračanje tujcev brez individualne obravnave. Na ustavnem sodišču so sicer pojasnili, da postopki še niso končani.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Saj to je bilo za pričakovati. Ne moremo sprejemati zakonov, ki so v nasprotju z vsemi mednarodnimi pogodbami, ki smo jih ratificirali.

endvatri

Guru
Izključen uporabnik
2. mar 2018
18.547
2.934
113
Kaj pa tiste k vstopijo v Slovenijo s pomočjo švercarjev ljudi stranke SD in šarčeve televizije24UR?

• Všeč mi je
Reactions: zobatec

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.772
113
Ja se ve, kdo je tam - ljubitelji ilegalcev... zasebni interesi pred drzavnimi...

Ki delujejo po navodilih. Na to te opozorijo že ko si kandidat za US in v kolikor se s tem ne strinjaš in ne pristaneš na take deep state igrice to seveda nisi več dolgo. Govorim o primeru iz prakse.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.772
113
Japajade, ko pa razveljavljajo Janševe obsodbe, so pa oh in sploh, kajne?

Morda za koga drugega, zame ne. Zame so farsa že dolgo oz. odkar poznam njihovo delovanje bolj v podrobnosti tako da nehaj polagati svoje zgrešene besede v moja usta. Morda ti kdaj celo potegne da nisem janšist samo glede na tvoje izjemne (ne)sposobnosti dojemanja realnosti močno dvomim.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.772
113
Farsa. Dejstvo. In to, da je to najvišja instanca je prej izjemen minus. V kolikor si pa hotel s tem povedati, da je treba njihove odločitve sprejeti ne glede na poznano ozadje delovanja US si pa še večji bedak, kot sem si mislil do sedaj.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
No, pa razloži bedakom, kot sem jaz, kakšno je ozadje delovanja US.:sprasujemse: Kolikor vem, je v sedanji sestavi več desnih kot levih in če misliš, da sprejemajo ukaze od malega sivega, se krepko motiš. Prej bi rekel, da je nasprotno. Če si uspel prodati kakemu sodniku polico življenjskega zavarovanja, še nisi strokovnjak za US.:poreden:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.772
113
No, pa razloži bedakom, kot sem jaz, kakšno je ozadje delovanja US.:sprasujemse: Kolikor vem, je v sedanji sestavi več desnih kot levih in če misliš, da sprejemajo ukaze od malega sivega, se krepko motiš. Prej bi rekel, da je nasprotno. Če si uspel prodati kakemu sodniku polico življenjskega zavarovanja, še nisi strokovnjak za US.:poreden:

Kot že napisano - delujejo po navodilih in na to jih pripravljajo od trenutka vloge za kandidaturo dalje in v kolikor nisi pripravljen biti poslušen in ubogljiv je to tudi konec poti za kandidata. To glede uboganja malega sivega so pa spet zgolj in samo tvoje besede in nikakor ne moje. Več desnih kot levih ustavnih sodnikov? Povsem nepomembna reč, show za rajo tako kot večina ostalih stvari.

P.s. o delovanju US imam kar dobre insiderske vire, enako kot pri Zokiju za njegovih 15% in zadeve kar držijo. Vsaj vedno do zdaj so. Za razliko od tvojih s strani marsikoga debunkanih tez o Janković familiji... :valjamse:

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.772
113
Strici iz ozadja. A veš tisti, za katere je mnogo ljudi menilo, da ne obstajajo in da je vse skupaj gola izmišljotina ampak v zadnjih letih se pa zadeve le malce bistrijo ter razkrivajo in tako danes vemo, da dejansko obstajajo taki ljudje. V političnem podforumu imamo tudi topic s točno to tematiko in sploh ni kratek.

Nazadnje urejeno:

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Bullshit! :nigladek: Dokler ni izvoljen, že verjamem, da se drži nekih navodil, saj mora zlesti v rit večini poslancev. Po izvolitvi pa dobi devetletni mandat, ki ga ne more ponoviti in v tem času mu nihče ne nič ne more in ni nikomur odgovoren. Tako, da si strice iz ozadja lahko mirno nekam vtakneš. Poleg tega jih pa razen Janše in njegovih vernikov ni še nihče videl. :evil:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.722
15.772
113
Bullshit te je naredu. Imam info iz prve roke ampak ker to zdaj pišem tule tebi niti slučajno ne mislim napisat česarkoli več in s tem izpostavljati žvižgača, ki mi je zelo lepo obrazložil kako stvari potekajo v zakulisju. Ti pa kar bodi prepričan še naprej v kako lepo urejeni pravni državi živiš, kjer smo pred zakonom vsi enaki in kako ustavnemu sodniku nihče nič ne more, rofl, utopist :nigladek:

• Všeč mi je
Reactions: optiplex in 8888