Migranti so že (spet) v Sloveniji - 4. del

I

Izbrisan uporabnik #9334

Kakšno imamo to vojsko, ko ne zna enega navadnega šotorskega krila več razgrnit? A sedaj morajo imeti že mobilne hišice?
Kaj pa strežba? So potegnili stevardese iz Brnika, ko je ravno Adrija tako v kjurtzu?

• Všeč mi je
Reactions: Hanzi

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Torej ti ko greš na poslovno pot spiš pod šotorskim krilom in si zobe umivaš v bližnjem potoku? Tvoji delavci pa spijo pod kombijem?

Saj niso izredne razmere, da bi spali na terenu, dejansko so jim samo premaknili mesto javljanja v službo iz recimo vojašnice v Sl. Bistrici na MP Črnomelj.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Ja. Obrijem se pa z bowijem, najraje ko me kaka (polnoletna) najstnica gleda. :fredi:

Sem moral dodati tisto - "polnoletna", ker bi se ziher kdo začel zgražat. Jaz nisem kot Johan, ko gre iskat na jug po akcijskih posezonskih cenah.

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.004
3.697
113
Jaz pa verjamem, da imajo Nemci težave s pismenostjo v arabščini ter, da jim množica afro-azijskih jezikov dela težave.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Kakšno imamo to vojsko, ko ne zna enega navadnega šotorskega krila več razgrnit? A sedaj morajo imeti že mobilne hišice?
Kaj pa strežba? So potegnili stevardese iz Brnika, ko je ravno Adrija tako v kjurtzu?
A mogoče kdo ve zakaj se rajši ne ponuca vojake ki živijo v teh koncih?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.043
5.652
113
Garantirano bodo naredili več od tebe
Bil čez weekend v Opatiji......v diskoteki je ves personal Srbski.....predvidevam pač cenejši sezonski delavci....ampak tam govorijo "isti" jezik...

Kako bo drugo leto na Bledu ko boš naročal kremšnito ti ne garantiram.....

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.623
208
63
Kranj
saj je že struktura narodnosti same države taka....in vsako generacijo je huje.