In kaj je delala drugače, kot leta 2015 naši policaji, ki so prevažali migrante od hrvaške do avstrijske meje?
Daj na pop tv to sliko
Komedija, ne?Pahor ji je za šverc posojal svojo katrco, Židan ji je pa zrihtal diplomatske tablice.
Lah se kako o kuckotu recemo ampak smo offtopic tukaj. Tebi je to mar sem videl v enem drugem topicu.Smešno je k eno vinsko kraljico, ki je švercala par migrantov, imate za vrh slovenske politike, ko je pa je dejansko vrh politike švercal orožje za svoj račun, pa nič.
Vrh slo politike...bluziju so take stvari komedija ja. tam ko se ciganom pove kar jim gre jokca tukaj ko pa vrh SLO politike šverca mu je pa smešno.
Jebe se mi zanjo. mi je pa hecno kako ste zagrizl v kost in lajate na stranko, kot da je SD švercal, oziroma vsaj žegen dal.Lah se kako o kuckotu recemo ampak smo offtopic tukaj. Tebi je to mar sem videl v enem drugem topicu.
Bolje če bi rekli vrh evropske politike (Merklova Juncker, EPP....)Vrh slo politike...
Pa kaj pizdite? Ženska je vozila migrante, ki so že bili v Sloveniji, v Italijo. Torej samo koristno delo, ker je prihranila stroške državi za bivanje, prehrano in birokracijo za te migrante. Poleg tega, se pa preživlja kot taksistka in je s tem samo opravljala svoj poklic.Zdaj imajo tekmovanje kateri medij jo bo bolj prikazal da nima s stranko SD popolnoma nič. Da je v izvršnem svetu je pa itak že označeno kot sovražni govor.