Smolnati zemeljski plaz katerega so se prijeli kamni....Bodite koncizni: ali je zemeljski plaz ali je smola!
Tale R O K se ne zaveda, da so se šele zdaj začeli problemi. Treba bo opravit obdukcijo, identifikacijo, obvestit svojce, organizirat pogreb, ki pritiče pokojnim, povabit sorodstvo, najet tolmače, sprožit dedovanje in še bi se našlo.
Ko bi informacija ostala skrita ...
Ampak ob kalamariadi tudi pride kopica botrov.
http://demokracija.si/migracije/fot...ic-gotovo-mu-je-grozno-ko-tava-brez-njih.htmlMed drugim je nek Balik Huseyin, očitno Turek, odvrgel več kreditnih in bančnih kartic, dokument z davčno identifikacijsko številko ter oblačila, je razvidno na profilu skupine Civilna iniciativa za varovano mejo na Facebooku.
V kolikor se ne motim je kalamariada v SLO prepovedana. Kaj se pa potem v praksi dogaja pa nebi vedel ali gredo v tujino na poseg in žurko ali pa se to naredi pri nas bolj na potiho....
Tole pa se precej cudno prebereSamo poglejte te naše punce ... bolj je vroče, manj cunjic imajo na riti. TO NI PRAV ! Jaz sem to zase negoval in futral, sedaj pa lahko vsak mimoidoči migrant brezplačno zija po njih - še znucale se mi bodo na koncu od vsega tega zijanja , meni pa samo še ostanki, zvečer in to morda dvakrat na mesec ... pa še takrat se luč ugasne !
Svaki džukac vidi guzu moje curice !
Domov jih pelNe vem zakaj protestirajo. Prav na Primorskem še posebej v Kopru, Izoli, Piranu, Postojni, Gorici ter tudi v Ljubljani bi morali zgraditi velike begunske centre. Saj so tam vsi za levo stran in kar seješ to tudi žanješ.