Migranti so že (spet) v Sloveniji - 4. del

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
292
135
43
Saj biti nevladna organizacija ni slaba stvar kar po defaultu. Marsikatero športno društvo ali klub si je npr. tako uredilo status zavoljo prejemanja tistega 1% dohodnine, ki je potem poleg članarin in sponzorskih donacij zelo dobrodošel dohodek. Vse kar je potrebno narediti je to, da pridobi status nevladne organizacije v javnem interesu za kar mora dokazati nepridobitnost, neprofitnost, neodvisnost ter da aktivno izvaja športne programe. Niso vsi NVOji mešalci dreka ala I8M.
Lajkam, razen seveda zadnji stavek, pa vseeno ne nabijam palca dol. Vsak ima svoje mnenje in izrazi ga lahko tudi brez žaljivk, oziroma bi bilo fino da bi ga.

B81

22. jul 2007
40.616
13.152
113
Lajkam, razen seveda zadnji stavek, pa vseeno ne nabijam palca dol. Vsak ima svoje mnenje in izrazi ga lahko tudi brez žaljivk, oziroma bi bilo fino da bi ga.
Najprej preveri, o čem ta stavek govori in preveri njihove "projekte".
Vprašaj se, kako to, da je I8M ustanovi bivši minister iz vrst Levice in se financira iz tujine, doma pa pelje težko ofenzivo nad desno politiko - ob tem, da se pa domače stranke ne smejo financirat iz tujine (sds in đuđiđka), ena najbolj glasnih in najbolj bogatih strank (I8M), skrita za pojmom NVO - pa se lahko brez težav - ob vsej medijski podpori, ki jo dobivajo iz strani MSM.
I8M ni en NVO, I8M je navadna sestrska stranka Levice, financirana iz tujine, ki soustvarja vso domačo levičarsko ideologijo. OD TOD mešalci dreka.

sousis

Guru
16. nov 2019
1.968
1.353
113
SDS in Đuđika so zajebali, ker so narobe prebrali zakon o financiranju in so imeli napačne zneske ali narobe razdeljene po mesecih, al nekaj. To, da je Đuđić sama po sebi sumljiva je druga stvar.

Btw jaz še vedno ne vem kje vse vidite I8M. TV-ja sicer ne gledam, ampak vsak dan preletim novičke online (med ostalim tudi na rtvslo), pa jih ne vidim.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
292
135
43
Najprej preveri, o čem ta stavek govori in preveri njihove "projekte".
Vprašaj se, kako to, da je I8M ustanovi bivši minister iz vrst Levice in se financira iz tujine, doma pa pelje težko ofenzivo nad desno politiko - ob tem, da se pa domače stranke ne smejo financirat iz tujine (sds in đuđiđka), ena najbolj glasnih in najbolj bogatih strank (I8M), skrita za pojmom NVO - pa se lahko brez težav - ob vsej medijski podpori, ki jo dobivajo iz strani MSM.
I8M ni en NVO, I8M je navadna sestrska stranka Levice, financirana iz tujine, ki soustvarja vso domačo levičarsko ideologijo. OD TOD mešalci dreka.
Ni me zmotila omemba I8M, temveč sam izraz zanje.
Kaj pa Društvo nova smer, NVO podmladka SDS, ki zelo uspešno novači mlade? Pa silni denarji z Orbanom povezanega kapitala, ki so se stekali v mašinerijo SDS?

B81

22. jul 2007
40.616
13.152
113
Ni me zmotila omemba I8M, temveč sam izraz zanje.
Kaj pa Društvo nova smer, NVO podmladka SDS, ki zelo uspešno novači mlade? Pa silni denarji z Orbanom povezanega kapitala, ki so se stekali v mašinerijo SDS?
Novacenje mladih v stranko je kaj? Primerljivo s cim? Z delovanjem I8M, se hecas?

Orbanov kapital kam, v Novo24, ki jo spremlja 72% gledalcev?

• Haha
Reactions: jonny77 in aljoman

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
292
135
43
Novacenje mladih v stranko je kaj? Primerljivo s cim? Z delovanjem I8M, se hecas?

Orbanov kapital kam, v Novo24, ki jo spremlja 72% gledalcev?
NVO Nova smer je politični NVO, po moje stranka, in ima večji vpliv na Slovenijo kot Kovačeva. Mašinerija SDS ni samo nova 24 tv, je tudi Demokracija, spletni portali, in mašinerija za spletno propagando. Orbanov kapital je tudi kupil N1 in takoj odpustil vodilne v regiji.
Aja, pa na Izraelce smo pozabili.

• Všeč mi je
Reactions: aljoman

Jabe

Guru
1. okt 2007
17.697
9.797
113
Tudi nikica ga ni imela, zacelo se je pa takole... Hitro zdaj vsi cez vse AIje in google spustit N...S... In vam bo takoj zjutraj na wcju popupalo tole, da boste lahko sem pripopali...

frodoo

Fizikalc
16. maj 2026
292
135
43

Daniel

Guru
21. dec 2007
8.921
6.945
113
A nimaš svobodne volje pri izražanju?

Jaz med opcijami nikjer ne vidim "prstek dol" Tako, da ni čisto jasno kakšne prstke imaš v mislih.

B81

22. jul 2007
40.616
13.152
113
Zala je dejansko bila zadnjic na TV3 skupaj s klakocarco pri Ljerki Bizilj, tako da ja, je na sceni kot ona od I8M.