Prostovoljci iz Ukrajine, ki so svoj dom našli v Sloveniji, želijo pomagati pri odpravi posledic katastrofalne ujme. Prva skupina je takole očistila štiri objekte v Mengšu. Bili so tako hitri, da so dodeljeno delo za cel dan opravili v nekaj urah. In interes za pomoč Slovencem prihaja z vseh koncev države, kjer so nameščeni, zato bo druga skupina Ukrajincev odšla pomagat na Koroško takoj, ko bodo to dopuščale razmere. "Zdržite, mi pa vam bomo pomagali. Naše srce bije z vami, razumemo, kako vam je težko," prebivalcem Slovenije, ki so se znašli v stiski, sporoča Alla Zaruba, ki je organizirala 'ukrajinsko ekipo' za pomoč.
Kar poglej v drugo temo, se je našlo tudi nekaj precej bolj črnih, kot so Ukrajinci in so prišli pomagat.Zakaj so eni begunci bolj "priljubljeni" kot drugi? Ker nekateri pomoč tudi vrnejo, v takšni ali drugačni obliki. Vsa čast Ukrajincem, kapo dol:
Na pomoč prostovoljci iz Ukrajine: Naše srce bije z vami, razumemo vašo bolečino | 24ur.com
Prostovoljci iz Ukrajine, ki so svoj dom našli v Sloveniji, želijo pomagati pri odpravi posledic katastrofalne ujme. Prva skupina je takole očistila štiri objekte v Mengšu. Bili so tako hitri, da so dodeljeno delo za cel dan opravili v nekaj urah. In interes za pomoč Slovencem prihaja z vseh...www.24ur.com
Prav zares, sem videl ja in bil izjemno pozitivno presenečen saj sem mnenja, da gre tu bolj za izjemo kot pravilo medtem pa kolikor imam informacij o Ukrajincih pri nas (tistih ta revnešjih, pustimo bogataše s SUVi, ki so tu bolj kot ne na počitnicah) so le-ti v veliki večini zelo pridni. Ene Ukrajince imam tudi za sosede - zaposlitev so si poiskali v parih dneh.Kar poglej v drugo temo, se je našlo tudi nekaj precej bolj črnih, kot so Ukrajinci in so prišli pomagat.
Ker za Ukrajince veljajo glede zaposlitve drugačna pravila, kot za druge azilante.Prav zares, sem videl ja in bil izjemno pozitivno presenečen saj sem mnenja, da gre tu bolj za izjemo kot pravilo medtem pa kolikor imam informacij o Ukrajincih pri nas (tistih ta revnešjih, pustimo bogataše s SUVi, ki so tu bolj kot ne na počitnicah) so le-ti v veliki večini zelo pridni. Ene Ukrajince imam tudi za sosede - zaposlitev so si poiskali v parih dneh.
Mam jest sosede, ki veselo "pomagajo" po Sloveniji. Ko se bo pa ljudem spipalo kot v Ambrusu, bodo pa spet bogibogi. Men verjem, da tud če ne pomagajo, teli migranti ne kradejo zdajle ljudem po hišah. Kradejo standardni nepridipravi.Prav zares, sem videl ja in bil izjemno pozitivno presenečen saj sem mnenja, da gre tu bolj za izjemo kot pravilo medtem pa kolikor imam informacij o Ukrajincih pri nas (tistih ta revnešjih, pustimo bogataše s SUVi, ki so tu bolj kot ne na počitnicah) so le-ti v veliki večini zelo pridni. Ene Ukrajince imam tudi za sosede - zaposlitev so si poiskali v parih dneh.
Ti si res en Levak Vsak dan odpeljeo iz Brežic ene 4 avtobuse te golazni. In od 100.000, 3 delajo. Levičarski uspeh. isto cigoti, namesto da bi jim na borzi lopate dali v roke oni neobremenjeno plenijo težko pridobljeno premoženje.Ker za Ukrajince veljajo glede zaposlitve drugačna pravila, kot za druge azilante.
V obdobju od 1. 1. 2023 do 30. 6. 2023 je bilo obravnavanih 20.274 nedovoljenih vstopov v državo (v istem obdobju 2022, 7.113 nedovoljenih vstopov). Najpogosteje so bili obravnavani državljani Afganistana, Maroka in Bangladeša.
Jaz mam pa drugačne izkušnje. Dec je našel ženo svojih sanj. Dokler sta bila na daljavo. Dec šofer. Ko jo je domov privlekel so po parih mesecih tudi njeni otroc hodil po mesc ali dva. Ne vsi naenkrat. Štiriie plus eden na poti. Da skrajšam, ko je str oča začel hodit s šrotrco po dvorišči, so se izelil. Sam je ta zaljubljenec potem prek odvetnika steral nazaj, kako to ne vem, ker smo zgubil stike. Je bilo p zelo drago. Druga izkušja je pa izpredkratikm, ko ki je ukrajinc rekel da v sloveniji mima kaj počet in gre na jrvaško, ker je več dogajanja. Seveda ke bil dedi s suv-om, večji bencinski motor. Mene niso prepričal. ZaenkratPrav zares, sem videl ja in bil izjemno pozitivno presenečen saj sem mnenja, da gre tu bolj za izjemo kot pravilo medtem pa kolikor imam informacij o Ukrajincih pri nas (tistih ta revnešjih, pustimo bogataše s SUVi, ki so tu bolj kot ne na počitnicah) so le-ti v veliki večini zelo pridni. Ene Ukrajince imam tudi za sosede - zaposlitev so si poiskali v parih dneh.
Ti si čisto izgubil kompas, kar se tiče desno levo.Ti si res en Levak Vsak dan odpeljeo iz Brežic ene 4 avtobuse te golazni. In od 100.000, 3 delajo. Levičarski uspeh. isto cigoti, namesto da bi jim na borzi lopate dali v roke oni neobremenjeno plenijo težko pridobljeno premoženje.
Nič od tega kar sem napisal ni zmotno.Živi v zmoti še naprej
.. vi pa sprejeli z odprtimi rokami...Migrante so v EU pripeljali desničarji, ....
Js niti slučajno. Že takrat, ko je Janša pisal o vzpostavitvi obveznih kvot, sem pisal da bi jim morali preprečit prehod meje oz poslat nazaj v afriko. In takrat sem pisal, da policaji delajo nezakonito, ko jih prevažajo naprej proti avstrijii in italiji. Ampak sem bil kot ponavadi osamljen v svojem mnenju... vi pa sprejeli z odprtimi rokami
Sam tokrat mirsi ni tko zlo daleč od resnice.Živi v zmoti še naprej