Migranti so že (spet) v Sloveniji - 4. del

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.736
15.777
113
Zakaj so eni begunci bolj "priljubljeni" kot drugi? Ker nekateri pomoč tudi vrnejo, v takšni ali drugačni obliki. Vsa čast Ukrajincem, kapo dol:

Prostovoljci iz Ukrajine, ki so svoj dom našli v Sloveniji, želijo pomagati pri odpravi posledic katastrofalne ujme. Prva skupina je takole očistila štiri objekte v Mengšu. Bili so tako hitri, da so dodeljeno delo za cel dan opravili v nekaj urah. In interes za pomoč Slovencem prihaja z vseh koncev države, kjer so nameščeni, zato bo druga skupina Ukrajincev odšla pomagat na Koroško takoj, ko bodo to dopuščale razmere. "Zdržite, mi pa vam bomo pomagali. Naše srce bije z vami, razumemo, kako vam je težko," prebivalcem Slovenije, ki so se znašli v stiski, sporoča Alla Zaruba, ki je organizirala 'ukrajinsko ekipo' za pomoč.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Zakaj so eni begunci bolj "priljubljeni" kot drugi? Ker nekateri pomoč tudi vrnejo, v takšni ali drugačni obliki. Vsa čast Ukrajincem, kapo dol:

Kar poglej v drugo temo, se je našlo tudi nekaj precej bolj črnih, kot so Ukrajinci in so prišli pomagat.

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.736
15.777
113
Kar poglej v drugo temo, se je našlo tudi nekaj precej bolj črnih, kot so Ukrajinci in so prišli pomagat.
Prav zares, sem videl ja in bil izjemno pozitivno presenečen saj sem mnenja, da gre tu bolj za izjemo kot pravilo medtem pa kolikor imam informacij o Ukrajincih pri nas (tistih ta revnešjih, pustimo bogataše s SUVi, ki so tu bolj kot ne na počitnicah) so le-ti v veliki večini zelo pridni. Ene Ukrajince imam tudi za sosede - zaposlitev so si poiskali v parih dneh.

• Všeč mi je
Reactions: Gavran

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Prav zares, sem videl ja in bil izjemno pozitivno presenečen saj sem mnenja, da gre tu bolj za izjemo kot pravilo medtem pa kolikor imam informacij o Ukrajincih pri nas (tistih ta revnešjih, pustimo bogataše s SUVi, ki so tu bolj kot ne na počitnicah) so le-ti v veliki večini zelo pridni. Ene Ukrajince imam tudi za sosede - zaposlitev so si poiskali v parih dneh.
Ker za Ukrajince veljajo glede zaposlitve drugačna pravila, kot za druge azilante.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.699
9.480
113
Mam jest sosede, ki veselo "pomagajo" po Sloveniji. Ko se bo pa ljudem spipalo kot v Ambrusu, bodo pa spet bogibogi. Men verjem, da tud če ne pomagajo, teli migranti ne kradejo zdajle ljudem po hišah. Kradejo standardni nepridipravi.

• Všeč mi je
Reactions: BornSkeptic

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Ker za Ukrajince veljajo glede zaposlitve drugačna pravila, kot za druge azilante.
Ti si res en Levak Vsak dan odpeljeo iz Brežic ene 4 avtobuse te golazni. In od 100.000, 3 delajo. Levičarski uspeh. isto cigoti, namesto da bi jim na borzi lopate dali v roke oni neobremenjeno plenijo težko pridobljeno premoženje.

krko

Guru
5. sep 2010
2.697
1.397
113

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
No. Deljeno z številom dni? To je invazija na Slovenijo. Dober da grejo naprej, mi jih nebi mel kam dati. Ampak to ni rešitev. Evropa se počasi polni. Komaj čakam vzpon desničarskih struj. Tista četniška. Bit če rata, bit če rata klat čemo cigane i imigrante, namesto Hrvatov

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.085
444
83
45
dolenska
Jaz mam pa drugačne izkušnje. Dec je našel ženo svojih sanj. Dokler sta bila na daljavo. Dec šofer. Ko jo je domov privlekel so po parih mesecih tudi njeni otroc hodil po mesc ali dva. Ne vsi naenkrat. Štiriie plus eden na poti. Da skrajšam, ko je str oča začel hodit s šrotrco po dvorišči, so se izelil. Sam je ta zaljubljenec potem prek odvetnika steral nazaj, kako to ne vem, ker smo zgubil stike. Je bilo p zelo drago. Druga izkušja je pa izpredkratikm, ko ki je ukrajinc rekel da v sloveniji mima kaj počet in gre na jrvaško, ker je več dogajanja. Seveda ke bil dedi s suv-om, večji bencinski motor. Mene niso prepričal. Zaenkrat

• Všeč mi je
Reactions: map

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.334
-2.691
113
Ti si res en Levak Vsak dan odpeljeo iz Brežic ene 4 avtobuse te golazni. In od 100.000, 3 delajo. Levičarski uspeh. isto cigoti, namesto da bi jim na borzi lopate dali v roke oni neobremenjeno plenijo težko pridobljeno premoženje.
Ti si čisto izgubil kompas, kar se tiče desno levo.

Migrante so v EU pripeljali desničarji, Merklova, ki jih je povabila je iz desne krščanske stranke, EU vodi desna vlada, ta jim je lepo organizirala prihode in jih še danes sprejema iz ladij. A si pozabil, kako so jim naši policaji po komandi iz Bruslja lepo organizirali prevoze z avtobusi/vlaki od ene do druge meje, kjer so jih sprejeli avstrijci ki so ponovili vajo do nemške meje.
A misliš, da je miljon+ arabcev prišlo v EU zato, ker bi jih en zapohanc iz metelkove rad videl haha.
A misliš da en zapohanc iz metelkove lahko pošlihtav vse medije, da so enotno poročali o ubogih beguncih, ki bežijo pred vojno, o samih inženirjih, doktorjih in astronavtih ?
To je bilo tako določeno na najvišjem EU nivoju, EU pa vodijo desničarji.. Pa so pisali, kako se take mmnožice ljudi ne da zaustavit, pa so zato lahko prečkali meje...
Japajade, če v EU nebi hoteli, da pridejo, nikomur nebi uspelo prit.
Rusi so prišli s tanki in raketami, pa se se morali ustavit daleč pred eu mejo. .

• Objave ne odobravam
Reactions: leibstandarte

mirsi

Predator
4. jun 2014
8.334
-2.691
113
.. vi pa sprejeli z odprtimi rokami :)
Js niti slučajno. Že takrat, ko je Janša pisal o vzpostavitvi obveznih kvot, sem pisal da bi jim morali preprečit prehod meje oz poslat nazaj v afriko. In takrat sem pisal, da policaji delajo nezakonito, ko jih prevažajo naprej proti avstrijii in italiji. Ampak sem bil kot ponavadi osamljen v svojem mnenju.