Migranti so že (spet) v Sloveniji - 4. del

kemb

Majstr
7. okt 2018
800
818
93
Zanima me, kakšni bodo sedaj postopki policije in ostalih deležnikov.
Kako bodo to spremljali mediji in obveščali javnost?
Kdaj bo trajni izgon?

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Zanima me, kakšni bodo sedaj postopki policije in ostalih deležnikov.
Kako bodo to spremljali mediji in obveščali javnost?
Kdaj bo trajni izgon?
Se bo Sukička spet priklenila na tega migranta kot zadnjič, ko je na ta način protestirala proti izgonu nelegalnega migranta?

nelegalna migranta priklenjena na Natašo Sukič. Teater zganjali tudi pred parlamentom.​

Posnetek-zaslona-2023-05-19-142622-585x390.png
Ilegalni migrant priklenjen z Natašo Sukić, zajem slike TV Slovenija

Saj ni res pa je. Kam plove Slovenija? Prosilca za azil sta se pred azilnim domom v Ljubljani priklenila na podpredsednico državnega zbora Natašo Sukič (Levica) in na predsednika Civilne iniciative izbrisanih Irfana Beširevića. in razlog? Nista hotela, da ju policija vrne na hrvaško!

Priponke

• 1686223232440.png
    1686223232440.png
    383,2 KB · Ogledi: 48
  • Všeč mi je
Reactions: 8888

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.050
5.657
113
Glede na to da živi z etničnimi v okolici Kočevja bi si mislil da se mu vsaj mal svita.....

• Všeč mi je
Reactions: B81 in map

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Vsi so morilci in posiljevalci, a ne? Najbolje, da jih takoj po prehodu meje preventivno pobijejo. :bonk:
Glede na to, da ste levaki izvolili to sranje od vlade, ki ga imamo zdaj iz razloga, češ, VSE je boljše kot Janševa vlada, lahko komot enačiš tudi VSE migrante in jih imaš za posiljevalce VSE.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Tako pa izgleda Golobovo depolitizirano svobodno poročanje

Policija prikrila posilstvo 78-letne ženice​

Poročali smo včeraj, da je 17-letni migrant v Logatcu okradel in posilil 78-letno ženico iz Cerknice. Neuradno gre za Palestinca, ki je v Azilnem domu v Logatcu čakal na odobritev prošnje za azil. Poleg samega dogodka je šokantno to, da je policija dogodek prikrila in o njem ni obvestila javnosti.

Praviloma namreč vse policijske uprave medije dnevno obveščajo o dogodkih, ki so se zgodili na njihovem področju, med drugim tudi v primeru, da nekdo pride na dvorišče nekoga, ga oropa in izvede spolno nasilje. Vsaj z okvirnimi splošnimi podatki. A o posilstvu v Cerknici PU Ljubljana od sobote naprej, ko se je zgodil dogodek, ni poročala v nobenem dnevnem poročilu.
Zanimivo je tudi ravnanje PU Koper. Ta namreč dnevno ne poroča o migrantih, ki jih prejmejo na tamkajšnjem območju, čeprav gre glede nezakonitih prehodov meje za drugo najbolj obremenjeno območje v Sloveniji. Samo v prvih štirih mesecih letošnjega leta so jih po uradnih podatkih tam prijeli 3000. PU Novo mesto na primer o prijetih migrantih in organizatorjev prehodov migrantov dnevno redno in izčrpno poroča.
A. V.

• Všeč mi je
Reactions: jtfc

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.015
113
Vsi so morilci in posiljevalci, a ne? Najbolje, da jih takoj po prehodu meje preventivno pobijejo. :bonk:
To ne, ker ne smemo ravnati tako kot komunistični revolucionarji po drugi svetovni vojni.
Vsak ima pravico do sojenja za hujši prestopek, kazni za prekršek in izvajanja določenih postopkov v zvezi s prekrškom. Ilegalni prehod meje je nekaj od tega in izjem ne sme biti. Če je predvideno vračanje v državo iz katere je ilegalec vstopil, je pač predvideno. Zakon je treba spoštovati.

• Všeč mi je
Reactions: tomi in GStar

B81

22. jul 2007
36.928
10.500
113
A bo minister odstopil? Ma ne zaradi tega, kar se je zgodilo, ampak zato, ker je zdaj prislo ven?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
To ne, ker ne smemo ravnati tako kot komunistični revolucionarji po drugi svetovni vojni.
Vsak ima pravico do sojenja za hujši prestopek, kazni za prekršek in izvajanja določenih postopkov v zvezi s prekrškom. Ilegalni prehod meje je nekaj od tega in izjem ne sme biti. Če je predvideno vračanje v državo iz katere je ilegalec vstopil, je pač predvideno. Zakon je treba spoštovati.
Po včerajšnjem evropskem dogovoru bomo morali lepo sprejemati migrante iz drugih držav. Za vsakega, ki ga ne bomo želeli sprejeti, bo treba plačati 20.000€. Sicer je pa za kalibre tipa 8888 pobijanje migrantov popolnoma sprejemljivo.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Po včerajšnjem evropskem dogovoru bomo morali lepo sprejemati migrante iz drugih držav. Za vsakega, ki ga ne bomo želeli sprejeti, bo treba plačati 20.000€.
Še zmeraj cenejš plačat kazen, kot pa potem tega migranta fotrat, ki stane vsak mesec 2000€

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.015
113
Po včerajšnjem evropskem dogovoru bomo morali lepo sprejemati migrante iz drugih držav. Za vsakega, ki ga ne bomo želeli sprejeti, bo treba plačati 20.000€. Sicer je pa za kalibre tipa 8888 pobijanje migrantov popolnoma sprejemljivo.
To še zmeraj ne pomeni, da sme migrant ilegalno vstopiti v državo in da ga Slovenija ne sme vrniti v državo iz katere je prišel. To je treba striktno izvajati, ker s tem damo državam preko katerih vstopajo preko zunanje meje EU možnost, da migrante vrnejo nazaj čez njihovo mejo, ki so jo ilegalno prestopili.
Sicer si EU s takimi ukrepi koplje jamo in bo še kaka država na koncu izstopila. EU bi morala iz proračuna, ki je dovolj velik, financirati vračanje ilegalcev v države iz katerih so prišli. Slovenija bi lahko šla tukaj EU naproti in ponuditi na razpolago dve letališči, ki sta malo zasedeni.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N